Локомотив ПловдивТвоята трибунаФутбол

Твоята Трибуна: Три въпроса до г-н Крушарски

TribunaPlovdiv.bg продължава да дава думата на своите читатели. Днес привърженик на Локомотив (Пд) ни изпрати писмо, чрез рубриката „Твоята Трибуна“, в което засяга темата от последните дни за разногласията между Камбуров и Крушарски, довело до напускането на нападателя и сътресения в “черно-бялата” общност.

Екипът на TribunaPlovdiv.bg публикува съобщението с редакторска намеса, но без да променя смисъла на текста:

Здравейте. С интерес следя развитието в сагата Камбуров и Крушарски. Следя и как лека полека работата става на едните за Камбуров другите за Крушарски. Честно да ви кажа, толкова много за Локомотив не се е писало, даже когато станахме шампиони, даже започна да става и смешно. Всеки един проблем си има решение.

Съгласен съм с всеки един фен на Локо. Но има и нещо друго – защо се дават такива големи заплати, а после не може да се платят? Видях в един от коментарите как като идеш на стадиона, е такъв автопарк, където свят да ти се завие, а после реват, че нямат пари. Е, някак си това е скандално. Четох в други коментари как две години все лига Европа за малко ни подминава и това защо??? Защото отборът няма сили за там, едва ли не и подарихме сума си мачове. Това пак е скандално. Искам да попитам кога последно Локомотив игра кръгове за ЛЕ????

Вземи 100% бонус до 100 лв. за нови клиенти в bet365. Гледай над 100 000 мачове. Залагай на живо удобно от твоя мобилен телефон и печели с още много страхотни бонуси в bet365. Започни с бонус от 100 лв. от сега оттук >>>

Помните ли кога стадион ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ е бил пълен??? За едни треньорът не става, идва друг, и той не става, после друг…..и тн и тн. Президенти по същия начин – Коко бил крив, подведоха се някои фенове, махнаха го. Сега има друг, който, въпреки че започва работата, да отива на:”дай да го махаме”??? И така докога??? Давам пример с Дунав, без кой знае какъв отбор и треньор, играха вместо нас в ЛЕ. Това е срам!

Селекцията ни под всяква критика, както всяка година.След всичко написано сега, има човек, който по един или друг начин желае да направи нещо, нека го оставим да действа, нека да видим какво ще направи. Защото махнахме Коко, дойде един, който събори един сектор и изчезна, та чак в медиите каза, че Локомотив му дължи пари. После какво пак стана – зор заман айде пак Коко. Не трябва да се правят така нещата.Това е дали ще играе един играч, или не, няма значение, не го правете толкова на проблем. Имаме си отбор, който обичаме и трябва да подкрепяме.Само искам да попитам: Може ли г-н Крушарски да даде отговора?

1-:Кога Локомотив ще има цел в първенството?
2-Кога Локомотив ще спре практиката даден футболист, като иска да иде в даден отбор, да се пуска без трансферна сума, след като играчът има договор?
3-Кога ръководните фактори след него, които са на Лаута, ще почнат да гледат работата си, както трябва? Демек говоря за школата, защото започваме да губим кадри.

Изпратил: fen

TribunaPlovdiv.bg – Трибуната на твоя глас

Искаш да споделиш своя новина, анализ, коментар или друго със спортен Пловдив? Изпрати ни го и ние ще го направим достояние на хиляди пловдивчани.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв. Харесай я от ТУК.

Подобни

4 Коментара

  1. Вижте какво и без Мартин ще се оправим. Дано Крушарски да не ни зареже защото тогава ще видим всички ние какво ще ни се случи. Разберете,че Крушарски засега е най добрият вариант. Само Локо и победа над Левски.

  2. Фенче ти извадели пари за билет та питаш на теб ще ти плати ли баровеца ако не работиш или небереш домати

  3. Когато г-н Крушарски, комсомолският секрета ни освободи от присъствието си. За 2 години показа, че няма капацитет да ръководи нашия клуб.

  4. А аз честсно да си кажа,нашите фенове не мога да ги позная в разъсжденията им,в последните 3-4 години.
    Постоянно претенции за нещо,сякаш при нас винаги всичко е било по конец.
    За най-малкото нещо се мрънка-цени на билети,начален час на мачове,екипи,треньори, и още други несъществени глупости.
    Наистина не мога да ви позная.
    Спрете да хленчите,а идвайте на мачове,не питайте по коя телевизия ще дават даден мач!
    А това да се пита за цената на билетите и по коя телевизия се дават мачовете,просто показва,някои хора какви фенове са-КЛЪГЛА НУЛА!
    Билетите от още с първото идване на Динев та чак досега са едни и същи-7лв за Спортклуб и 12лв.за Централната трубина.
    )И без майтап)а някои дори питат какво е трубина Спортклуб и Бесика-според мен коментарите са излишни!
    Но жалкото е че точно такива псевдофенове,не можеш да им спреш устата да бълват неадекватни глупости!
    А телевизията,която вече от ако не се лъжа 3 години предава А група е пакета ДИЕМА ЕКСТРА!
    За още по-незапознатите да поясня,това означава-Диема Спорт,Диема спорт2 и Обикновенната Диема.
    И още едно пояснение.Диема спорт и Диема спорт 2 са платени канали,които се заплащат отделно.
    Всъщност зависи от условията на кабелния ви оператор!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker