Локомотив ПловдивТвоята трибунаФутбол

Твоята Трибуна: Привърженик на Локомотив направи обзор на дербито

TribunaPlovdiv.bg продължава да дава думата на своите читатели. Ден след дербито на България между Ботев и Локомотив, което завърши при равен резултат 1:1, читател на нашия сайт реши да ни изпрати писмо чрез рубриката „Твоята Трибуна“, в което изразява мнението си за изминалата среща.

TribunaPlovdiv.bg публикува текста БЕЗ редакторска намеса:

Пичове, ще ви кажа как аз видях мача. Ботев по принцип не ме интересуват пък и не им познавам играта така че не бих ги коментирал персонално, но като цяло бяха по-слабия отбор в мача. От тях ми харесаха вратарчето и И.Стоянов, но по-добре да ги коментира някой, който е в час с техния отбор. ю

Сега за Локото: Пиргов – каквото можа извади, има рефлекс, но при центриране е несигурен, пък и този като Харуби-то е рисков, едва не му пресекоха една топка та добре че излезе в тъч. Пламен Крумов – тоя параход за какво го оставиха в отбора не знам, че на всичко отгоре нямаме и заместник там за сега. Дано Илиан Илиев да намери някой на този пост. Котев – беше почти без никаква грешка целия мач. Везалов – е с тоя колко ядове ще берем… бърка елементарни топки, увисва, направиха го смешен ботевистите… Още в контролата с Оборище показа, че не знае къде се намира… пълен ужас. Горанов – май добре игра момчето или не направи очевадни грешки като Везалов.

Ванчо – ВЕЛИКАН, най-добрият от нашите. Райнов – това момче не може да намери себе си – явно може много, но не му се получава много, имам предвид в офанзивен план. Имаше два супер шанса за гол и двата ги пропиля. Райков – с него сполучихме, а и ще става още по добре. Това момче е страхотно, бърз е, има акъл в главата. Умарбаев – не го знам какъв Меси ще е този, но втори мач го гледам и не видях някакви гениални или поне хитри пасове за каквито се говореше…

Марчев – за какво го държа Илиан почти цял мач не знам – в дефанзивен план прави грешки, а напред нищо не показа -не коментирам, че сам срещу вратаря трявбаше да го разтреля, а не да бие в него.

Марто – защо го тормозеха с тия изсипани топки не знам, почти не го изведоха на позиция, че да вкара. Все пак първото полувреме направи страхотен изстрел, който ако беше влязъл щеше да скъса мрежата. Димо Бакалов – според мен е много по-добре от Веско. Дани Кики и той е добре ама трябва да се намери схема, за да играе, а и той е по-добре от Марчев. Суда – този игра малко, но май не е хич лош.

Така че капацитет особено в атака колкото искаш имаме.  За това не ми стана ясно защо не смачкахме Ботев, при положение, че имаме по добри футболисти.

Ръководството ни (изобщо не визирам Крушарски), че е повече от заспало и че не знае какво се случва е така, добре е, че се събужда от време на време, че да припомни, че е там.

За Илиан може и да не сме доволни, че не бихме, но той е точния треньор! Само трябва да им припомни как го правеха миналата година на края – само да подскажа… топката долу по тревата. Така мисля, аз вие кажете дали съм прав.

Изпратил: Георги Панов

TribunaPlovdiv.bg – Трибуната на твоя глас

Искаш да споделиш своя новина, анализ, коментар или друго със спортен Пловдив? Изпрати ни го и ние ще го направим достояние на хиляди пловдивчани.

Подобни

5 Коментара

  1. mina 1-viq ma4 i stanaha mnogo treniori pisna mi ot takiva draska4i zabravi kogato nqmahte vuob6te daje nqmahte otbor toiq ne bil tam oniq ne bil tam stegnete se i elate na stadiona da podkrepime otbora ..LOKOMOTIV NAD VSI4KO

    1. Виж приятел-изобщо не се правя ня треньор а и нямам намерение защото мисля че го казах че имаме правилния такъвв.Но ако си гледал двата мача с Оборище и папагалите няма как да не ти е направило впечетление че не играем така какато в края на миналата година.А за моите 50г.вярвай ми съм видял много и да не кажа голяма дума ама на лаута нямам пропуск за тези години,макар че преди това бяхме и на 9-ти септември.Но ти казах че ме боли защото жълтури си признават че са много зян.Както и да е – но когато вземаме нови се очаква да са поне толкова добри като досегашните.Е съжалявам ама Тунчев правеше по една грешка на мач…а този сегашния ще ти счупи брояча.Силно се надявам да не съм прав и дано не съм ама …

  2. Добре , че сме българи да разбираме от всичко, че как щяхме да правим после разбори на мачовете….уникално племе сме

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker