бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивТвоята трибунаФутбол

Твоята Трибуна: Нека дербито бъде празник не война, някога с бащите ви стояхме един до друг

TribunaPlovdiv.bg продължава да дава думата на своите читатели. След дербито на България между Локомотив и Ботев, читател на нашата медия ни изпрати писмо чрез рубриката „Твоята Трибуна“.

TribunaPlovdiv.bg публикува текста без редакторска намеса:

Скъпи приятели! Изчаках 2 дни да минат от дербито изчетох мнения както след всяко дерби декларации на загубилия и всякакви видове причини за това. С ваше позволение искам да кажа моето мнение за мача.Не съм броил на колко дербита съм присъствал но сигурно са повече от годините на много от момчетата наричаше се бултраси или лаута армия или всякакви видове Неаполитани или Луди банди.Футбола мили момчета е една велика игра той не е битка не е война не трябва да има насилие не трябва да има скъсани ръце осакатени млади хора завинаги.Не трябва да има бой с полицаи които са на работа чупене и рушене на огради плюене и замеряне с бутилки на полицията в буферната зона.Аз видях как така наречените бултраси откраднаха шлем на полицаите и не го върнаха използвайки липсата на прокуратура и съдебна власт в България. Момчета някога след много време ако вашия отбор излезе да играе в европейските терени и вие си позволите такова вандалско поведение някаде в Европа не само ще ядете бой но не можете да си платите глобите и да излезете от затворите .За пръв път видях желание в полицията да се справи с хулиганските прояви но явно началници треперещи за постовете и умиращи от страх от последващи декларации ги спряха бързо .Не може да нахлуваш в чужд имот без да са те поканили да купиш 500 билета а да сте 1000 човека- Но вие така сте свикнали без да плащате и в Самоков преди години и в Севлиево и къде ли не?Мили момчета победи по добрия отбор отбора който повече искаше победата .Чета един дето му викаха Рендето Вьорнер не било мач ръгби било че той 10 години кариера с ръгби на футболното игрище направи По добре да потърсим причината кой докара чернокожите бежанци и взе пари за тях?Кой докара треньор който не познават и в родината му?Защо футболисти като Алекс и Васев и други младежи са на скамейката и резултати са плачевни. Това са истинските причини а не нито полицията нито терена нито билетите.И нека момчета да ходим по стадионите да викаме и подкрепяме отборите си не с бомби а с песни.Нека футбола да победи не физическата разпра между агитките.Нека дербито бъде празник не война .Някога с вашите бащи може и от различни отбори ходехме заедно на дербито играехме карти радвахме се пеехме всеки за своя отбор но никога не сме се били .Е вярно тогава имаше полиция .Нямаше нужда от клетки и билети за гостуващия отбор .Осъзнайте се хора на какво превърнахте любимата игра .Това е агресия война . Нека заедно кажем стига и да победи цар футбол.

Изпратил: Спас

TribunaPlovdiv.bg – Трибуната на твоя глас

TribunaPlovdiv.bg не носи отговорност за съдържанието на материалите, както и за свързаните с тях авторски права.

Искаш да споделиш своя новина, анализ, коментар или друго със спортен Пловдив? Изпрати ни го и ние ще го направим достояние на хиляди пловдивчани.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв >>

Подобни

4 Коментара

  1. Едноминутното мълчание, преди мача в памет на двамата фена на Ботев, както и виковете Българи Юнаци, след като диктора обяви 2:0 гейма за България срещу Франция, показаха, че не всичко е вражда и миже да има единодушие… Враждата Трябва да я има, но да си остане само на терена и викове по трибуните и до там… Биенето, всеки да си го организира отделно и настрани, за да не се налага да страдат невинни хора, дошли с децата си намач..например

    1. Ами ние именно към това се стремим, всичкото това “биене” да си го организираме така че да не вреди на околните и на клуба. На Лаута спокойно можеш да си закараш семейството без да се притесняваш за нищо!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker