бетано най-добър сайт за слот игри
НационалиСъбитияТенис

Страхотно! Най-после ще гледаме Гришо в България

Григор Димитров ще участва на тенис турнира в София през февруари 2017 г., а най-евтините билети за мачовете от основната схема ще струват 10 лв. Цената на останалите места варира до 40 лв, пише “7 дни спорт”.

За полуфиналите и финалите в събота и неделя зрителите ще плащат между 20 и 80 лв. Седмичните билети пък са между 70 и 280 лв. Продажбата им стартира утре. Надпреварата ще се проведе между 5 и 12 февруари в зала “Арена Армеец”. Новината, че Григор е приел поканата на организаторите, беше оповестена официално вчера. Отсъствието му от първото издание на турнира миналата година предизвика негативни реакции от страна на феновете, които го обвиниха, че не му пука за България. За радост на патриотите само след четири месеца те ще могат да го гледат на живо в София. “Лесно се разбрахме”, обяви директорът на надпреварата Пол Макнами.

“За мен няма съмнение, че Димитров ще се завърне в тенис елита. Той отново е в топ 20, а последните му резултати показват, че е на прав път. През този сезон Григор на няколко пъти беше много близо до титла. Защо да не спечели трофея в София?”, коментира още австралиецът, който е бил дългогодишен турнирен директор на Откритото първенство на Австралия и на “Хопман Къп”. Самият Григор, който запази 18-ото си място в света, заяви: “За мен ще бъде чест да играя в родината си. Заедно ще се наслаждаваме на тенис от най-високо ниво в София. Ще се видим скоро!”

Другото голямо име в “Арена Армеец” ще е Доминик Тийм, който е 9-и в ранглистата. “Чакам с нетърпение да играя в София. Знам, че градът е красив и има много запалени тенис фенове. 2016-а е страхотна за мен и се надявам да започна и следващата година подобаващо”, обяви австриецът. Чака се потвърждение и от тазгодишния шампион Роберто Баутиста Агут (Испания).

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker