бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивФутбол

Станков: Уж, идеята беше да се привличат българи, но засега това не се случва

Вече бившият консултант в редиците на Локомотив (Пд) – Александър Станков коментира ситуацията в клуба и трудните му отношения с наставника на “смърфовете” Бруно Акрапович. Ето какво каза той пред колегите от “Блиц”:

“Не съм крил никога, че Локомотив е един отборите в България, който ми е на сърце. Изкарал съм на “Лаута”, както много хубави, така и много тежки моменти. Когато Крушарски ме покани да помагам, не се замислих изобщо, бях свободен в този период. На Локомотив бих помогнал по всяко време, стига да не съм ангажиран с друг клуб. Уговорката беше да съм до края на шампионата и след това тръгвам по своя път – да си търся отново работя в чужбина”.

“Акрапович си има свои виждания и идеи за футболистите, които иска в Локомотив. Това беше първото ни неразбирателство. Продължавам да бъда убеден, че Златински може да свърши работа на Локомотив. Той е легенда на Локомотив, феновете много го обичат. Беше готов да остане за постоянно, но Акрапович реши, че не му е нужен.

“Уж, идеята беше да се привличат българи, но засега това не се случва. Изискванията на Крушарски бяха селекцията да бъде изцяло акцентирана върху наши футболисти. Не виждам обаче да се акцентира към българското. Бях подготвил списък с 12 имена, които са млади български футболисти с потенциал. Създадох едно звено, с което обикаляхме и гледахме мачове дори и от Трета лига.

Много трудно се намират качествени български футболисти, но въпреки това мисля, че открих няколко добри момчета, които с малко повече търпение и работа биха помогнали на Локомотив (Пловдив)”.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker