бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивФутбол

Станков: Трябва да завършим по най-добрия начин редовния сезон

Старши треньорът на Локомотив Пловдив Александър Станков коментира преди двубоя с Черноморец, че тимът му не трябва да се отпуска в последните два мача преди плейофите и трябва да завърши по най-добрия начин редовния сезон.

“Трябва да завършим по най-добрия начин мачовете преди плейофите, защото ние вече сме там. Трябва да подходим сериозно към отбора на Черноморец, защото с Любимец не играхме така както искам. Много сериозен двубой ни очаква, трябва да имаме респект към Черноморец. Крис Гади още не е възстановен, но ще бъде готов съвсем скоро. Стелиос Илиадис, Мендес и Валери Георгиев също са аут за по-дълго. Сериозно подготвени отиваме за двубоя и ни чака тежък двубой.”

“Малко по-спокоен се чувствам. Свършихме доста по-голяма част от работата. Вече сме в първата седмица, но трябва да постигнем още повече в плейофите. Зависи от Маламов дали ще попадне в групата за мача. Поздравявам Лудогорец с отстраняването на Лацио. Трябва да стане ясно на всички, че успехът не е случаен. Трябва много да се трудиш и естествено да имаш и малко късмет. Радвам се като българин за успехите на Лудогорец. Мечтаем и в Локомотив за подобни успехи. Спас Делев е готов за игра той може да играе на доста позиции, възможно е той да започне като титуляр.”

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

2 Коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker