бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

Срещата на високо ниво в Ботев (Пд) се е състояла на морето

Така чаканата от всички фенове на Ботев (Пд) среща между президента на клуба Ангел Палийски и двамата собственици Румен Чандъров и Георги Самуилов се е състояла снощи на морския ни курорт Слънчев бряг, събощава в.”7 дни спорт”.

Както е известно, Чандъров има няколко хотела в Слънчев бряг.

Създателят на проспериращата школа “ДИТ Спорт” във вторник изрази готовност да се оттегли, след като група фенове прогониха новоназначения треньор Николай Митов само два часа след официалното му представяне.

На следващия ден на специално организирана среща от сдружение “ПФК Ботев Пловдив” феновете декларираха, че подкрепят собствениците, а негативното отношение е било само и единствено срещу специалиста.

Официална позиция на двамата бизнесмени, заели се с издръжката на “канарчетата”, се чака в следващите дни, но е най-вероятно да говорят за Ботев едва през следващата седмица.

Подобни

Един Коментар

  1. Искам да споделя болката си от това което става в Ботев.Група дрогирани типове такива който не са изкарали в живота си 1 стотинка така се самозабравиха че решиха че едни ще плащат музиката а други ще казват какво да се свири.Това го нямо никъде .Същата тази пасмина създава проблеми непрекъснато плащат се глоби лишаване от домакинство всичко е в ущърб на отбора и нас старите ботивисти. Този боядисания като папагал вечно пият бултрас Клюмчаря който удари Стефан Генов с бутилка защо го пускат на стадиона той е вечно под наркоза.Тези който нахлуха на терена в Бургас тези който обичат Ботев а палят димки собствениците да плащат глоби това ли се казва бултраси .Не това се казва хулигани не трябва да се допускат на стадиона но няма полиция няма прокуратура .Трябва нещо много страшно да се случи да се самосезират но ще бъде късно.Защо собствениците не заведат дела за нахлуване на чужда собственост?Защо всички ботевисти не изхвърлим боклука от Коматево Страда ми душата.Един проект Ботев умря с крадливия банкер.Втори проект Ботев умира заради шепа идиоти.Дадох пари за каузата Колежа и там нищо няма да стане заради същите идиоти.Това не са Ботевисти те са Локомотивци безумни.Дали ще съм жив да видя един проект Ботев завършени Мач на Колежа.Едва ли но на буклуци се нагледах..Затова вече няма да ходя на мач да не се ядосвам на великите фенове.След 50 години с Ботев и това ми се случи.Сърцето ми плаче но прав е човека буклуци да му казват кой ще е треньор. Недопустимо.Нека съсдадем стюарди от наши фенове които да не допускат тази сган на стадиона.Нека собствениците вместо да наказват всички нас издадат съдебни заповед с която да се забранява тези хора да влизат в тяхна собственост.Не искам повече да пиша че почна да псувам.Престъпници не публика престъпници.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker