бетано най-добър сайт за слот игри
Извън БългарияФутбол

Спортно шоу “Гонг” сменя името, разграничи се от сайта

Екипът на “Спортно шоу Гонг”, което върви по “Дарик радио”, заяви, че сменя името си на “Спортното шоу на Дарик”.

Продуцентът и водещ Томислав Русев заедно с колегите си обясниха вчера в ефира на предаването, че са солидарни с техния колега и доскорошен главен редактор на сайта Gong.bg Николай Александров.

От екипа на предаването, заявиха че в бъдеще ще се разграничават от сайта и че няма да имат нищо общо с него.

“Тогава (преди 12 години) ни закриха радио “Гонг” и го направиха чалга радио. И ние решихме да си създадем сайт. По нашия си модел – бавничко и постепенно. Мислехме, че той е на сигурно място”, заяви Русев.

“Официално спираме всякакво редакционно участие в Gong.bg от солидарност с Александров, който напусна сайта. Основният мотив да спрем да помагаме на граждански договори, както беше досега, е, защото забелязахме първите признаци на редакционна намеса, каквато нашият екип не понася по никакъв начин и не е търпял никога. Спортният екип на “Дарик” никога не е търпял и най-минималната намеса за вижданията как да изглежда нашият продукт”, добави той и посочи, че ако се наложи, ще даде подробности.

Подобни

2 Коментара

  1. Ники Александров си е най-обикновен олигофрен! Жалка подлога на микренското джудже!

  2. Харесвам ги много освен жълтия бастун Валери Станков. Той не е журналист вече. Той е фен. Няма по пристрастен коментатор. Да го направят на заплата към Ботев най-добре.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker