бетано най-добър сайт за слот игри
МарицаФутбол

Пловдив остана с един представител в Трета лига

Третото ниво на българския футбол има своите шампиони за сезон 2016/2017.

Конкретно за Пловдив, интересът е насочен към Югоизточната Трета лига, където се състезават местните и регионалните отбори. Сезонът отново беше изпълнен с много емоции, а финалното развитие бе радостно за един от пловдивските отбори. Стечението на обстоятелствата е такова, че от другия сезон само един отбор ще защитава честта на град Пловдив.

До началото на новата кампания има доста време, но любителите на залаганията разполагат с много възможности за залози на различни спортни събития, които българският букмейкър Efbet, им предлага! Подробно описание за него, включващо бонус оферти, кеш аут и казино платформа, ще намерите в професионалния сайт на Silentbets, където има оценка към всеки букмейкър.

Как се представиха пловдивчани?

Сезонът беше доста ползотворен за двата пловдивски клуба, които участваха в Югоизточната Трета лига. Марица завърши втори, докато Евроколеж финишира на 7 място. Въпреки че Марица приключи на втора позиция, след отказа на шампиона Загорец Нова Загора, пловдивският тим ще има правото да играе във Втора лига през новия сезон.

От клуба заявиха, че са готови да се завърнат в професионалния футбол на страната, така че силното им представяне все пак им донесе голям успех, макар да завършиха втори. Другият местен тим – Евроколеж, също се представи на добро ниво, завършвайки 7-ми. “Колежаните” записаха 14 победи, 4 равенства и 16 поражения през сезона. Макар да изостават на почти двойна разлика от върха, ФК Евроколеж може да бъде доволен от представянето си. Много интересна информация за най-добрите букмейкъри у нас и разликите между тях, ще намерите в сайтове като Silentbets.com, който се е специализирал в ревюта и експертни оценки.

Кой ще представлява града под тепетата през новия сезон?

Разбира се, става въпрос единствено за третото ниво на българския футбол. Локомотив и Ботев са в Първа лига, докато Марица  ще играе във Втора. Положението на Спартак Пловдив все още не е ясно, след като се появиха информации, че клубът отново ще започне да функционира, но и да се случи това, те ще трябва да започнат от областните нива на българската футболна система.

След като всеки си знае мястото, в Трета лига остава единствено отборът на Евроколеж. Тимът ще направи своето 5-то поредно участие в Югоизточната Трета лига. При първото си участие завърши 9-ти, а следващият сезон – 2014/2015, беше най-силният за тима, завършвайки на 4 място. Година по-късно “колежаните” финишираха 10-ти, а както вече стана ясно, сезон 2016/2017 им донесе 7 позиция. В своята 11-годишна футбола история, отборът на ФК Евроколеж не е отпадал от Трета лига. Да се надяваме представянето на тима да бъде още по-добро и да имат шансове за професионалния футбол!

В Трета лига има доста отбори от пловдивския регион – ФК Раковски, Борислав Първомай, Асеновец (Асеновград), Атлетик Куклен, но е хубаво, че поне един от представителите на град Пловдив ще се състезава за името на града. За всеки отбор развитието и прогреса са важни. Отбор с традиции, като Марица, заслужава мястото си при професионалистите. На младия тим на ФК Евроколеж можем да пожелаем успешно представяне през новия сезон и нови футболни успехи за историята на “колежаните”.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker