СпартакФутбол

Спартак с много ценна победа срещу Димитровград

Спартак записа минимална победа с 1:0 при гостуването си на Димитровград в мач от 25-ия кръг на Югоизточната “В” група. Срещата се игра на неутрален терен в Чирпан заради наказание на символичните домакини. Мачът се проведе на изключително лош терен, “качеството” на който бе отчетен и от двата тима, а именно – висока трева и неравно игрално поле. С оглед на това стойностен футбол почти не се игра, като преобладаваха тежките единоборства.

Първото полувреме няма да се запомни почти с нищо, тъй като то се охарактеризира с двете нули. Малкото по-интересни ситуации, както и гола дойдоха през втората част. На два пъти Читаков излезе сам срещу вратаря на Димитровград, но не успя да го преодолее. И все пак победния гол падна в 75-ата минута, когато след подаване на Кордов, влезлият като резерва Байрев успя да се разпише и да донесе ценните 3 точки за “гладиаторите”.

Спартак: Янкулов, Парнаров, Атанасов, Кумбаров, Кордов, Харлов, Колев, Саръев, Иванов (Байрев), Юруков (Михайлов) и Читаков (Андреев)

На 18 април Спартак посреща Верея в дербито на 26-ия кръг.

spartakpd.info

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Един Коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker