бетано най-добър сайт за слот игри
СпартакФутбол

Спартак загуби при гостуването си на Розова долина

Спартак записа 8-а загуба и 6-а при гостуване в мача срещу Розова долина в Казанлък. Срещата от 14-ия кръг на Югоизточната “В” група се игра от 14,30 ч. на стадион “Севтополис” в града на розите и завърши при резултат 2:0 за домакините.

Срещата започна много силно за “гладиаторите”, като само в рамките на 30 минути те пропуснаха 5 положения за гол. Първо след центриране от фаул Тони Станев остана сам срещу вратаря, пое топката, но преди да стреля защитник му я изби. При втората ситуация за гол Росен Колев отне коженото кълбо, напредна по крилото и центрира към Емил Иванов, който би във вратаря. При следващото положение за спартаклии пак Емил Иванов направи хубав пробив от центъра, но с помощта на вратаря на “розите” и защитник на домакините и тази ситуация бе пропусната. Николай Христозов също се отчете с два пропуска след изпълнения на корнери. И в потвърждение на максимата: “Като не вкараш, ще ти вкарат”, в 35-ата минута домакините успяха да поведат в резултата при центриране от фаул. При този резултат завърши първата част.

Втората част започна кошмарно за отбора на Спартак, като още в 51-вата минута Розова долина поведе с 2:0 след гол с глава. Ранното попадение в това полувреме сякаш попари младия отбор на Спартак и до края на срещата играчите така и не съумяха да разпечатат вратата на “розите”. Единственото хубаво положение на “гладиаторите” бе една греда в 70-ата минута на Христозов. След центриране от фаул играчът бе най-съобразителен като чукна елегантно коженото кълбо и то се удари в гредата, за да тупне след това на голлинията. Полувремето ще се запомни и с тежката контузия на Радослав Дошков, който изкълчи глезен след като стъпи накриво при една спорна ситуация. И в днешната среща в игра влязоха момчета от младшата на Спартак. На терена имаше играчи на по 14,15 и 16 години.

Състав: Петър Начев, Мартин Здравчев, Николай Христозов, Галин Георгиев, Радослав Дошков (Динко Михайлов), Емил Иванов, Християн Хубенов (Валентин Тодоров), Михаил Парчев, Тошко Димитров (Иван Джоголов), Тони Станев, Росен Колев

spartakpd.info

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker