бетано най-добър сайт за слот игри
Дербито на ПловдивЛокомотив ПловдивФутбол

СНИМКИ: Юношите на Локомотив (Пд) помагат за почистването на “Лаута”

Днес група юноши на Локомотив (Пд) хванаха здраво лопатите и чувалите в опит да помогнат в почистването на снега от терена на ст.”Локомотив” преди Дербито на Пловдив в неделя (4 март).

Както знаете, заради лошото време и обилния сняг, панал в цялата страна, 23-ия кръг бе изместен с няколко дни. Така вместо Дербито между Локомотив (Пд) и Ботев (Пд) да бе играело вчера (1 март), ще се проведе в последния ден на тази седмица – от 15:00ч.

Въпреки че атмосферните условия в Пловдив се подобриха значително спрямо началото на седмицата, все още покривката върху стадиона стои. Именно и поради тази причина от клуба домакин на срещата правят всичко възможно, използвайки всички налични сили, за да проведат тревното покритие в нормален за игра вид.


Иначе днес от 14:00ч., на “Лаута”, старши треньорът на “смърфовете” Бруно Акрапович ще говори пред медиите за предстощия сблъсък срещу Ботев (Пд). Пресконференцията ще имате възможността да следите НА ЖИВО чрез сайта и фейсбук страницата на TrıbunaPlovdıv.bg.

Следи всичко преди, по време и след Дербито на Пловдив със специалната категория на TribunaPlovdiv.bg >>

ГЛЕДАЙ НА ЖИВО в TribunaPlovdiv.bg: Акрапович говори пред медиите преди Дербито

ГЛЕДАЙ НА ЖИВО в TribunaPlovdiv.bg: Акрапович говори пред медиите преди Дербито

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker