бетано най-добър сайт за слот игри
Дербито на ПловдивЛокомотив ПловдивФутбол

СНИМКИ: Сериозна еуфория преди дербито тресе нов в Локо, посвети снимка на феновете

Сериозна еуфория тресе новото попълнение на Локомотив Пловдив Родригес Телес Пауло Серджо.

Португалецът, който реализира гол във вратата на Славия при последното домакинство на “смърфовете”, посвети в своя профил в Инстаграм снимка на привържениците на “черно-белите”.

Screen Shot 2016-04-23 at 11.23.36 AMСнимката по традиция е на TribunaPlovdiv.bg, като припомняме, че почти всички футболисти на Локомотив ползват нашите снимки, за да ги публикуват в социалните си профили.

Под снимката, халфът е написал на португалски: “Имаме два дни до голямото дерби. Посвещавам тази голяма снимка на нашите фенове, които ще бъдат нашата сила в неделя”.

Screen Shot 2016-04-23 at 11.23.47 AM

Пет дни преди това, играчът отново публикува послание преди дербито: “Нова работна седмица, дерби седмица. Всички заедно за една и съща цел”.Screen Shot 2016-04-23 at 11.23.56 AM

След победата на Локо над Славия, играчът публикува снимка на TribunaPlovdiv.bg.

Подобни

4 Коментара

  1. Браво на Пауло Серджо!Пожелавам ти да вкараш в неделя и да ни носиш радост още години.Успех на теб и на отбора като цяло.Победа в неделя!!!

      1. Вместо да мрънкате по добре взимайте пример от нас.Ние окуражаваме играчите си и дори вратарят ни който направи безумна(без преувеличение)грешка срещу марулите беше окуражен от феновете,а вие ги псувате и им вземате фанелките.Така играчите никога няма да се почустват на място и винаги ще искат да бягат.И още нещо ние не сме като вас и не псуваме играчите си!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker