ЛокомотивФутбол

След поредните спекулации за бъдещето на Пауло Серджо – остава ли той в Локомотив (Пд) само в TribunaPlovdiv.bg?

Полузащитникът на Локомотив (Пд) Пауло Серджо ще остане в тима и ще продължи да носи „черно-бялата“ фланелка в следващите месеци, научи TribunaPlovdiv.bg.

Договорът на играча с тима е до 1 юни 2018г., като все още не е подновен. Това, гарнирано с липсата на титулярни място за португалеца в последните два мача на „смърфовете“, позволиха на някои медии да спекулират с желанието на играча да напусне „Лаута“.

Самият Серджо разкри пред нашата медия, че няма никакво намерение да напуска Локомотив (Пд) и въпреки че не получава толкова много минути за игра в последно време, ще се бори за титурляно място.

Вземи 100% Депозит Бонус от 100 лв. за нови клиенти в bet365. Гледай в страхотно качество над 100 000 мачове, залагай на живо удобно с мобилната версия на bet365 и печели с още много бонуси за нови клиенти. Вземи бонус от 100 лв в bet365 сега оттук >>>

„Това са лъжи. Не знам откъде идват, но няма да напускам. Не съм се срещал с ръководство и не съм говорил с никого за бъдещето си. Продължавам да нося „черно-бялата“ фланелка“.

Иначе, както TribunaPlovdiv.bg единствена ви информира преди седмица, интерес към играча имаше от отбор от Русия. Пауло Серджо обаче не пожела да напусне Локомотив (Пд).

Само в TribunaPlovdiv.bg: Голям удар по Локомотив (Пд)! Основен играч си стяга багажа и тръгва към Русия

Пауло Серджо: Оставам в Локомотив (Пд), ще почитам тази фланелка до последния си ден!

Подобни

5 Коментара

  1. Долните копелета не престанаха да сеят интриги!
    Когато нямаше пари,сега пари има що-годе,сега пък започнаха и с напускане на играчи!!!
    ПОЧИВКА НЯМАТЕ ДА СЕЕТЕ ИНТРИГИ В ПЛОВДИВСКИЯ ЛЮБИМЕЦ,ЖЪЛТА ПОМИЯРСКА ИЗМЕТ!!!

  2. Трибуни, но и вие ги преписвате спекулациите, които излизат от жълтур24 и от сайта на АндрейЧО, но поне ви прави чест, че полагате труд и усилия да разберете, как наистина стоят нещата за разлика от по-горе изброените жълти сайта.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/bg.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/fans_bg.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/gazar.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/bira.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/shampion.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/happy0005.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/4erven.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/ole ole.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_good.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/biri4ka.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wacko.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yahoo.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/smqh2.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cry.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/cigari.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/facepalm.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/blue-white.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/red-white.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/white-black.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/yellow-black.gif 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни. Сайтът ни НЕ съдържа изкачащи и натрапчиви реклами Услугите, които предлагаме са напълно безплатни Молим Ви да го изключите за TribunaPlovdiv.bg, тъй като рекламата е честният начин медиите да се финансират. Това е важно за нас. Благодарим Ви, Екип на TribunaPlovdiv.bg

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни. Сайтът ни НЕ съдържа изкачащи и натрапчиви реклами Услугите, които предлагаме са напълно безплатни Молим Ви да го изключите за TribunaPlovdiv.bg, тъй като рекламата е честният начин медиите да се финансират. Това е важно за нас. Благодарим Ви, Екип на TribunaPlovdiv.bg