бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивДюшФутбол

След множество пропуски Ботев загуби от Берое при набор 2000

Ботев загуби с 1:2 от Берое в контролна среща при набор 2000. Двубоят се игра на изкуствения терен на базата на “жълто-черните” в пловдивския квартал “Коматево”.

Двата тима изиграха здрав сблъсък, в който единоборствата следваха едно след друго. “Канарчетата” упражниха домакински натиск в първите минути и стигнаха до няколко ъглови удара, които обаче бяха пропиляни. В 13-ата минута, при нов корнер, Симеон Дидов засече с глава центрирането, но топката премина покрай гредата. В 19-ата минута гостите бяха близо до това да открият резултата, след като футболист в “зелено” стреля, Рангел Рангелов се намеси добре и изби, но топката попадна в друг играч от Стара Загора, който не уцели опразнената врата и с диагонален удар прати коженото кълбо в аут.

В 21-ата минута “канарчетата” откриха резултата. Футболист на Берое върна топката към вратаря си, за което главният съдия отсъди непряк свободен удар на около 10 метра от вратата на “зелените”. “Жълто-черните” изиграха по отличен начин положението и капитанът Иван Караиванов с топовен шут прати топката в мрежата – 1:0.

Радостта на пловдивчани обаче бе кратка и само 2 минути по-късно гостите изравниха, след хубав удар от 20 метра на играч на Берое. 60 секунди по-късно “заралии” можеха да стигнат до пълен обрат, след като Рангел Рангелов пресече дълго подаване, но коженото кълбо попадна във футболист в “зелено”, който обаче не уцели празната врата.

След почивката играта продължи да бъде равностойна и нито един от двата тима нямаше превес. В 45-ата минута Васил Стоянов напредна и шутира от добра позиция, но неточно и прати топката в аут. В 53-ата минута играч на Берое шутира от 19 метра, а Рангел Рангелов се намеси отлично и спаси. 2 минути по-късно “жълто-черните” направиха изключителен пропуск. След многоходова атака топката се озова във Васил Стоянов, който бе очи в очи със стража на “зелените”, но стреля слабо и вратарят спаси без затруднения.

В ответната атака “зелените” стигнаха до второ попадение, след като топката бе центрирана отляво в наказателното поле на “канарчетата”, където играч на Берое бе оставен непокрит и с глава вкара за 1:2. В заключителните минути на срещата “жълто-черните” стигнаха до три прекрасни ситуации, които обаче бяха пропиляни. Първо в 67-ата минута Симеон Дидов стреля отлично от дъгата на наказателното поле, а вратарят на гостите се разтегна максимално и изби в корнер.

При последвалия ъглов удар топката бе центрирана към Радостин Коев, който от перфектна ситуация стреля неточно с глава. В даденото от съдията продължение, след кратко меле, Васил Стоянов остана очи в очи с вратаря на Берое и необезпокояван от противникови играчи стреля, но твърде неточно и прати коженото кълбо в аут.

academy.botevplovdiv.bg

reklamaposledenХаресай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв >>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker