Локомотив ПловдивФутбол

Славия взима желан от Локо през изминалия трансферен прозорец

Само дни след като се раздели с централния защитник Живко Атанасов, Славия е готов с евентуален негов заместник. Белите възнамеряват да привлекат бившия бранител на Левски и Локомотив Пловдив Йордан Милиев, разбра “Тема Спорт”.

В момента футболистът е без отбор, като поддържа форма самостоятелно. През миналата кампания Милиев игра за македонския Шкендия, където за година и половина има 35 мача и 1 гол.

Интересното е, че в нито един от двубоите той не е бил заменян. Бившият национал игра в чужбина и за израелския Ирони Рамат Хашарон. В началото на 2015 година името му бе спрягано за Локомотив София, но той не успя да се разбере с ръководството на столичани. В центъра на защитата старши треньорът на белите Иван Колев разполага с Пламен Крачунов, Димитър Пиргов и Стефан Велков.

Междувременно ръководството на клуба планира чистката на футболисти да продължи. Както е известно, преди дни бяха освободени централният защитник Живко Атанасов и халфът франк Мбарга. Ако Славия се издъни и при гостуването си на Черно море, още двама играчи може да си съберат багажа от “Овча купел”. Засега ръководството на столичани продължава да гласува доверие на старши треньора Иван Колев, но столът му се клати сериозно.

Тимът отпадна за купата от втородивизионния Спартак Пл и записа няколко слаби игри и резултати в А група. В последния кръг отборът едва не загуби от Пирин Бл у дома, след като съперникът изпусна дузпа в последната минута.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв >>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker