бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

ВИДЕО: Слаб Ботев падна класически от Литекс

Ботев загуби шансове за бронзовите медали, след тежка загуба от Литекс в Ловеч с 0:3. Пловдивчани се пазиха за финала и нямаха никакво желание за игра, докато през първото полувреме Литекс създаде доста чисти положение и успя да вкара два гола.

Още в 3-та минута се стигна до много спорна ситуация, в която Ботев беше ощетен Иршак изведе Хамза, който обаче беше спрян от засада, която на повторенията се видя, че не съществува.

В 7-та минута Симеон Славчев засече центриране от корнер и откри резултата за домакините. Само 7 минути по-късно Джордан отправи удар, който беше спасен от Стаховяк.

В 20-та минута Джордан се възползва от грешка на Минев, като ударът му беше боксиран от Стаховяк. Последва и удар на колумбиеца с глава, който за по-сигурно беше изчистено от Стаховяк в корнер.

В 34-та минута Пиргов беше затруднен след корнер за Ботев, но до гол не се стигна.

В 39-та минута Литекс предреши двубоя, Джордан се справи с Бенга и с мощен шут не остави шансове на Стаховяк за 2:0.

Така завърши и първото полувреме, в което Литекс игра с повече хъс и желание и поведе с 2:0.

В 55-та минута Ромарио получи жълт картон, който го извади за мача с ЦСКА, но холандецът ще е на линия за финала. Преди него през първата част картон получи и Хамза, който обаче не висеше с картони.

В 60-та минута Вандер опита интересна задна ножица, но тя не намери целта.

В 68-та минута Литекс вкара и трети гол, Момчил Цветанов пусна по земята пас към Джордан, който засече за крайното 3:0.

До края на полувремето Ботев изпълни фаул, който намери стената, а жълт картон получи и Сърмов, който също изчисти официалните си предупреждения за финала, като ще пропусне двубоя срещу ЦСКА в неделя.

В добавеното време Хамза можеше да вкара почетно попадение, но от голлинията играч на Литекс успя да изчисти с глава.

Така Ботев записа загуба и по този начин загуби шансове за бронзовите медали и почти сигурно ще завършат на 4-то място в крайното класиране. В неделя тимът играе с ЦСКА в последен мач от сезона, а след седмица е финалът за Купата на България.

Титулярите на двата отбора вижте тук >>

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Един Коментар

  1. Жълта трагедия!!!!!!!!!! Ако Караибрахим не им беше купил купата още зимата, тия и на финала щяха да отнесат 3-ката! Купата е купена от Цветан Василев и нека всички да го знаят! Жълта трагедия! С Мъри до живот!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker