Извън БългарияФутбол

ВИДЕО: Агуеро не издържа на фенско нахлуване във ФА Къп, заби тукат на привърженик

Звездата на Манчестър Сити и Аржентина Серхио Агуеро рискува да бъде сериозно наказан след като изпусна нервите си снощи.

”Гражданите” загубиха от Уигън в 1/8 финал на ФА Къп с минималното 1:0. Попадението падна в края на срещата и хвърли в истински екстаз запалянковците на домакините.

След края на срещата те нахлуха на терена, за да отпразнуват продължаването в надпреварата, когато един от феновете на “латикс” влезе в конфликт с Агуеро.

Медиите на Острова до момента не съобщават какво точно се е случило, но телевизионните повторения показват как нападателят не успява да сдържи емоциите си и удря запалянкото в лицето. Анализатори веднага прибързаха с прогнозите относно наказанието, което ще отнесе играча на Сити. Според запознати то ще бъде най-малко от пет срещи.

Не забравяйте, че клиентите на bet365 имат достъп до множество мачове на живо от редица ТОП европейски първенства – Серия “А”, Премиера Девисион, Лига 1 и други. Регистрирай се сега и се убеди >>>


Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker