бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивФутбол

Сигурно ли е класирането на Локомотив (Пд) за мача с Черно море?

Тази вечер от 19:00ч. отборът на Локомотив (Пд) гостува на Славия на националния ст. “Васил Левски” в 1/4 финален реванша от плейофите на “Втората осмица” за разпределяне на местата от 7-о до 10-о в Първа лига.

След първия мач “смърфовете” имат преднина с 3:1 у дома. Двубоят е без значение за “белите”, които през седмицата спечелиха Купата на България, след като надвиха Левски след изпълнение на дузпи и си осигуриха участие в Лига Европа.

Пловдивчани може да стигнат до мача с Черно море, който по-рано пък елиминират Септември (Сф). При евентуален успех на Славия, то финалът се обезсмисля, а Черно море ще се изправи срещу третия от първата шестица на неговия стадион на 24 май.

Треньорът на Локомотив Бруно Акрапович има проблеми със състава.С контузии са основни футболисти като Пиргов, Асен Георгиев, Езе и Анте Аралица, а наказан е Игор Банович. Колегата му Златомир Загорчич включи в групата доста юноши, което е знак, че за белите този мач не е приоритет. Сръбският специалист пусна в почивка Георги Петков, Костадин Велков, Иван Минчев, Георги Йомов, Галин Иванов, както и Емил Мартинов, който е контузен.

Това превръща Локомотив във фаворит за продължаване напред и евентуално участие в битката за седмото място с Черно море. Стигне ли се до такъв сблъсък, то първият мач ще е във Варна в сряда от 19 часа, а реваншът ще е на 19 май, събота, от 19,45 часа.

Вероятни стартови състави:

Славия: Наков, С. Александров, Ст. Велков, Христов, Буров, Узунов, Карабельов, М. Цветанов, Чунчуков, Н. Милев, М. Ангелов

Старши треньор: Златомир Загорчиич

Локомотив (Пд): Милина, Велковски, Булят, Везалов, Мухамед, Умарбаев, Траянов, Марчев, Буна, Бакалов, Михалиевич

Старши треньор: Бруно Акрапович

Само една промяна в групата на Локомотив за реванша със Славия

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker