бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивТопФутбол

Сдружение ПФК Ботев съобщи важни подробности около прехвърлянето на акциите на Антон Зингаревич

Компания на руския предприемач г-н Антон Зингаревич придоби 99% от акциите на Ботев Пловдив от досегашния едноличен собственик – Сдружение „ПФК Ботев“. Цената на трансакцията е символичният 1 лев, като за същата сума новият собственик се задължава да върне ценните книжа на Сдружението, ако реши да напусне клуба.

Сделката се случва след неколкомесечни преговори в напълно приятелска и партньорска атмосфера и след като Сдружението, благодарение на феновете, изкупи задълженията към „Рент Мениджмънт“, а след това, на 21 февруари придоби и 39% от книжата, дотогава собственост на ТЦ-ИМЕ АД – в несъстоятелност.
Сделката по продажбата на акциите е придружена и от други промени, например в Устава, съобразени с исканията на новия собственик, но ненарушаващи принципите на Ботевизма.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

Сдружението предоставя ексклузивни права за ползване на емблемата на клуба за времето на действие на договора, както и право новият собственик да поиска да я придобие до 3 години след подписването на споразумението. Ако това се случи, Общо събрание на Сдружението трябва да реши дали да разреши придобиването.

Сдружението също така, като член на БФС, предоставя правото на клуба за участие в Ефбет лигата.

Промяната в собствеността на най-стария съществуващ футболен клуб в България е придружена и от промяна в Борда на директорите. Новият мениджърски екип се състои от трима члена – г-н Антон Зингаревич, г-н Даниел Серехидо, който е и изпълнителен директор на клуба, както и адв. Слави Микински.
bet365
„Щастлив съм, че дългоочакваната от всички привърженици на Ботев новина е вече факт. Радвам се, че Ботев има нов собственик и мениджъри с модерна визия и голям опит“, каза председателят на Сдружение „ПФК Ботев“ г-н Радослав Кошински.

https://www.tribunaplovdiv.bg/10-лв-бонус-без-депозит-от-efbet/

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker