бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивФутбол

Сашо Тунчев отсече: Във футбола има можещи и неможещи, а не млади и стари!

В последните 15 години Александър Тунчев е един от най-титулуваните футболисти, играли в “А” група. Централният бранител проби с екипа на Локомотив Пловдив, с който стана шампион през 2004 г., а само година по-късно премина в ЦСКА. Централният бранител вдигна последната “червена” титла през 2008 г. Сега той кара третия си период в Локомотив, а от лагера в Турция даде специално интервю за “7 дни спорт”.

Сашо, лагерът приключва, готови ли сте за мачовете в “А” група?

Нормално премина, всяка една подготовка е тежка. Мисля, че свършихме добра работа, надявам се, че това, което направихме в Турция, ще си проличи в първенството. Това означава едно добро представяне през пролетта, ако може да завършим в средата на класирането. Искаме да покажем добра игра и не на последно място – да побеждаваме.

Навлязохте ли вече във форма с контролите?

Не мога да кажа, че сме в оптимална форма, но сме близо до нея. Доближаваме се доста, все пак за това са контролите, за да успеем да натрупаме игрова практика.

Как се забавлявате между тренировките и контролите?

Не ни остава много време за забавления с оглед на тренировките, които имаме. Но когато имаме, обичаме да се събираме на групички и играем карти – покер, белот. Даже в момента, докато разговаряме, част от нас играят шах, а друга – покер. Разговаряме, общо взето, така минават дългите ни лагери.

Чували сме за интересни басове между теб, Котев и Мартин Камбуров. Разкажи за някоя уговорка между вас?

Басове нямаме кой знае какви, по-скоро закачки. Те се пораждат най-често, когато играем джитбол – коя двойка е най-добра. Обзалагаме се на различни неща. В момента на лагера някои се обзалагат и този, който загуби, 3-4 дни носи екипа на другия. Когато някой загуби бас, черпи другите с бира Понякога също така този, който загуби, сервира вечерята.

Как се чувстваш на терена на тази възраст и докога възнамеряваш да играеш?

Чувствам се супер и ще продължавам да играя, докато виждам, че имам сили, и разбира се, докато някой ме иска.

Каква е рецептата за футболно дълголетие?

Според мен рецепта няма, просто трябва да усещаш своето тяло и да преценяваш кога има нужда от почивка.

Защо младите трудно изместват “старите кучета” у нас?

Младите не успяват, защото чакат всичко на готово. Някой да им дава и може би нямат достатъчно характер да се преборят за място. Във футбола има можещи и неможещи, а не млади и стари.

Би ли завършил кариерата си в ЦСКА?

Не един или два пъти съм казвал, че за ЦСКА винаги бих играл, независимо къде е. Не представлява проблем за мен. Това е отборът, на който симпатизирам от дете, баща ми ме запали. ЦСКА и Локомотив са моите тимове, за които винаги бих играл. На ЦСКА съм привърженик от дете, а с Локомотив са свързани мои невероятни преживявания, а има невероятни фенове. За мен няма разлика дали ЦСКА е в “А”, “Б” или “В”. Просто така се стекоха обстоятелствата с уж фалирането на клуба. Прецени се от ръководството, че към онзи момент нямат нужда от мен, имат съвсем различна програма и затова се разделихме.

100 лв. бонус от Efbet. Гледай стотици мачове на живо, играй на високи коефициенти и казино, най-бързите методи за разплащане чрез Easypay и всичко това от удобната мобилна версия на Efbet. Регистрирай се сега от ТУК >>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker