Локомотив ПловдивФутбол

Сашо Станков пред TP: Локомотив остава в сърцето ми, публиката е най-страхотната

Старши-треньорът на Локомотив Пловдив Александър Станков напусна отбора днес. Самият той съжалява, че отбора се намира в това състояние и желае на всички обичащи Локо нещата да потръгнат, защото този отбор го заслужава, това коментира той пред TribunaPlovdiv.bg.

“Съжалявам, че така се получи. Трябваше да имам среща днес със собственика на Локомотив Коко Динев, но срещата пропадна. Аз трябваше да обявя решението си днес, защото бях дал дума. Договора ми изтече. Той бе за една година и той приключи. Този отбор има големи проблеми и се надявам съвсем скоро да се решат. Проблемите са от всякакво естество. Така и не можа да се получи диалог между привържениците и ръководството. Знаете, че работихме почти през цялото време в една ненормална атмосфера. Какво ли не изстрадахме?! Чест прави на целият треньорски щаб и всички, че постигнахме това, а то не е малко. Пожелах на всички с, които работихме заедно късмет и много бих се радвал отново да съм с тях в един екип.”, това заяви Сашо Станков за TribunaPlovdiv.bg.

“Мисля, че свършихме добра работа с оглед тежката ситуация в отбора. Постигнахме един задоволителен резултат. Колкото и банално да звучи Локомотив е отбор в, който има едно специфично привличане. Винаги ще има място в мен самия за този отбор. Дано отбора да е добре за в бъдеще и нещата да се оправят без значение дали г-н Динев, или някой друг ще е собственик на Локомотив. Този отбор заслужава да има добро бъдеще.”, добави вече екс-треньорът на Локомотив Пловдив.

“Жалко е, че нямахме по-добра и по-нормална обстановка за работа. Много се искаше да почувствам топлината на феновете. Искам всички хора в Пловдив да знаят, че съм работил достойно и честно. Стремял съм се всичко, което мога да дам от мен да го направя. Мисля си, че хората, които обичат Локомотив го знаят това нещо. Никога не съм си затварял вратата никъде. Естествено, че бих се върнал в Локо имам възможност, защото това един от най-големите отбори в България. Този отбор има най-страстната публика и с много страстна атмосфера в самия отбор. Винаги бих се върнал в този отбор, защото това е един отбор, който е фактор в България. Надявам се Локомотив да го чакат добри дни. Искрено се надявам. Не може само единият отбор в Пловдив да е добре, трябва и Локо да получи служеното си. “, каза Александър Станков за нашата медия.

“Искрено желания на всички привърженици на Локомотив да го чака добро бъдеще, да има по-добра атмосфера за работа, за да може и всички фенове да се върнат на стадиона. Желая и на футболистите да почувстват топлината на привържениците. Надявам се да съм оставил нещо хубаво в този клуб. Това ще е голяма награда за мен.”, завърши Станков за TribunaPlovdiv.bg.

Още за Локомотив от днес:

Диего пред трансфер в Левски

Бъдещето на Локомотив неясно, пари няма, Станков си тръгна 

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Един Коментар

  1. Сашо,Сашо добър човек си,но защо слогуваше на плондера?Това беше грешката!Отделно като изключим и Якимов и прочие,които ти бяха докарани от него… успех и на теб!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker