Локомотив ПловдивФутбол

Само победа за Локомотив (Пд), за да не изпуска Ботев (Пд) от очи

Този следобед от 17:30 часа Локомотив (Пд) гостува на закъсалия в дъното на класирането Дунав в Русе в опит да се утвърди в топ 6 на Първа лига.

Пловдивчани в момента заемат именно шестото място със 17 точки, като само една точка ги разделя от седмия Славия. Пред “смърфовете” е градския съперник Ботев, който има 20 и при успех над Дунав “черно-белите” ще се изравнят с “канарите”, както и с Берое, който обаче играе в понеделник срещу Витоша Бистрица у дома.

Домакините от своя страна са притиснати до стената и трябва да започнат да печелят точки. Защитата на Дунав е най-слабата в първенството, като е допуснала 23 гола до този момент. От своя страна пловдивчани не са отбелязали гол в последните си два мача и ще се опитат да прекъснат тази серия днес.

За Дунав се очаква в игра да се появи привлеченият през паузата за националните отбори Исмаил Иса, който да оформи тандем в атака с Ахмед Ахмедов, който има пет гола от началото на сезона.

Най-новото попълнение на Локомотив – вратарят от Хърватия Марин Ромац, не попадна в групата, тъй като все още не са уредени всичките му документи и се очаква да е на линия за двубоя с Витоша Бистрица на 27 октомври.

Вероятни стартови състави:

Дунав: Антонов, Попадийн, Ковачев, Петров, Васев, Динков, Станоев, Ковачев, Коконов, Иса, Ахмедов

Старши треньо: Людмир Киров

Локомотив (Пд): Луков, Томашевич, Везалов, Езе, Петрович, Ангелов, Банович, Буна, Умарбаев, Карагарен, Аралица

Старши треньор: Бруно Акрапови

СНИМКИ: Ботев (Пд) украси в “жълто-черно” Битката за “шестицата”

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker