бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивФутбол

Само в TribunaPlovdiv.bg: На Лаута почнаха да плащат

Собственикът Локомотив Пд Христо Крушарски започна да изплаща останалите дължими суми на всички в клуба. Към момента пари са получили само част от служителите на Лаута и треньорите от школата, научи TribunaPlovdiv.bg. Изглежда, че в Локо Пд са решили да изплатят дължимите заплати поетапно. Най-вероятно поради тази причина засега заплатите си за януари са прибрали само работниците на стадиона и специалистите от ДЮШ.

На Лаута продължават да висят към отбора с по 2 месечни възнаграждения – за януари и февруари. Въпреки забавянето, в клуба обстановката е спокойна и не се правят драми. Те са спокойни, че ще си получат парите. На Лаута още не са забравили, че в началото на управлението на Крушарски имаше случаи, в които бизнесменът изплащаше заплатите на подопечните си до преждевременно, с около  седмица преди настъпването на падежната дата.

Засега не ясно дали все пак днес преди отпътуването за София, възпитаниците на Едо няма да напълнят джобовете и да повишат настроението си преди утрешната визита на Левски. Ако това не се случи, то вероятно Крушарски ще им поднесе Великденски подаръци през страстната седмица, предшестваща най-светлия християнски празник – Възкресение Христово. Очаква се най-късно дотогава смърфовете да приберат поне заплатите си за януари, научи още TribunaPlovdiv.bg.

Подобни

3 Коментара

  1. Ей мухляри,има хора не са получавали пари половин година и бачкат,вие путки насрани за месец-два правите проблем и имитирате дейност.
    За това ли не играете бе,боклуци???
    Стягайте се и стига позорете емблемата и клуба,че да няма пак нахлуване в тунела и на тренировки!!!

    1. Много си прост. Хората не са си получили заплатите 6 МЕСЕЦА ти го даваш за пример. Овчи народ сме. Затова ще се подиграват с труда на хората докато има хора като теб така ще е.

      1. Айде бе отворко,айде да ходим двамата да протестираме за по-големи заплати и да ги дават навреме!Айде бе галфон!Простия си ти,кой какво прави за да се променят нещата,кой бе?
        Драскате си само и се правите на голямата работа,но само тук!
        Къде сте в действителност?
        Кажи какво да правим,за да се подобрят нещата.Нека аз съм прост.
        Заслужават ли всички които ходят и си дават от джоба пари за тия смешници и чалгари,да гледат имитиране на игра?
        Ние какво сме виновни,че те не се получавали пари?
        Съгласен си тогава да падаме с 6-7 гола,защото им влизаш в положението ли?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker