Локомотив ПловдивФутбол

Само в TribunaPlovdiv.bg: Коко Динев се съгласи да прехвърли акциите на Локо на феновете, след среща с тях

Президентът на Локомотив Пловдив Константин Динев се е съгласил да прехвърли акциите на клуба на фенове му, научи ексклузивно TribunaPlovdiv.bg.

По информация на нашата медия, днес се е провела среща между двете страни, като над 20 привърженици на “смърфовете” са присъствали на нея. Динев е заявил пред тях, че е склонен да прехвърли акциите на Локомотив през следващата седмица, когато той отново ще се срещне с привържениците.

Срещата ще се проведе в понеделник, научи TribunaPlovdiv.bg.

OЧАКВАЙТЕ ОЩЕ НОВИНИ ОКОЛО БЪДЕЩЕТО НА ЛОКОМОТИВ В TRIBUNAPLOVDIV.BG.

baner tribuna plovdiv pod statiite-2Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

8 Коментара

  1. Тва е единственият начин да се намери нов човек, никой не иска да дава пари на тоа плондер като спонсорство, а като се появи някой да купи отбора се отказва бързо от исканите пари…..единствения начин да се намери човек е като акциите не са в ръцете на свинята. САМО ЛОКО, СВИНЯ, УМРИ!!!!!

  2. бифери и ся кво ще ги правите бе смешници кебабчета ли ще продавате с тях

    1. Незнам нас,но какво е ващо? 100 човека на евромач?Няма го вече Караибрахим да раздава кебабчета и безплатни екскурзии и няма никой на стадиона! Мангалите немогат да ходят и останахте една шепа народ!

      1. Срещу аматьори на 300 км от Пловдив е напълно нормално да няма над 10 хиляди души като на предните мачове.А вие колко бяхте срещу Витес в Лжвеч,1000 човека имаше ли?

    2. Банго не е дал пари за транспорт. Иначе щеше да има със сланинката и парцуцата на плажа, да пестим некой лефЪ

      1. вас ви напусна цял отбор,вие пак нас гледате,статията е за вас,вие пак жЪлтИтИ ви в,главите,повече мразите нас,от колкото обичате отбора си,е тва не мога да го проумея…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker