Ботев ПловдивТрибуна Пловдив TVФиналътФутбол

САМО В TRIBUNAPLOVDIV.BG: ЕКСКЛУЗИВНО ВИДЕО: Вижте кой причини пожара на “Лазур”

Вчера се проведе финалът в турнира за Купата на България между Ботев и Лудогорец. Както е известно се стигна до пожар, след като хвърлените лентите се възпламениха от факлите и пламна пожар, който обхвана електроните рекламни пана на стадиона.

Екипът на TribunaPlovdiv.bg не заема ничия позиция, а показва какво се е случило всъщност – как и защо възниква пожара на “Лазур”.

IMG_9384 (Copy)

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините след финала пръв>>

Набързо всички побързаха да обвинят бултрасите за зрелищния пожар, но кадри на TribunaPlovdiv.bg доказват, че всъщност причинителят се оказа пожарникар, който хвърля факлите върху лентите.

IMG_9387 (Copy)

Вижте уникалното видео само в TribunaPlovdiv.bg:

* Видеоклиповете са качени от екипa на TribunaPlovdiv.bg в 720p HD качество, но YouTube ще го стартира с 360p. За да го стартирате с 720 HD качество е нужно едно кликване на “Настройки” (намира се на черната лента в дясно под клипа) и след това да изберете 720 HD.

Както TribunaPlovdiv.bg вече писа, Ботев ще отнесе глоба от близо 500 хил.лева.

TribunaPlovdivTV HD: Уникално видео от хореографиите на бултрасите 

ВИДЕО: Огнен ад на „Лазур“, фенове нахлуват на терена 

Твоята Трибуна: Привърженик на Ботев след финала: Горчи ми, много ми горчи, но не само от загубата 

Твоята Трибуна: Фенка на Ботев пита Мъри: С какви очи ще ни погледнеш и какво ще ни кажеш този път? 

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

23 Коментара

  1. ПО камери да намерят виновниците и да им връчат сметката от 500 000!
    Другата година да видим пак така ли ще ходят да мятат и чупят
    Смеете се на Лудогорец и Литекс но по принцип като им гледам мачовете може да са 2000 човека но са седнали и 1 факла не съм видял

  2. Бахти гадните пожарникари, внесоха факли и ги хвърлиха на пистата, сега те да плащат!

  3. da go duhat ludogorciteeeeeeeee jalko che ne se podkrepqme plovdiv i nito edin ot nashite otbori ne ze kupata izgledaite machovete i sravnete kolko savpadeniq imashe !

  4. Хич не се пънете, че пожарникаря е виновен. Ама хич. С едно изречение един добър адвокат ще ви запуши устата. Пожарникаря може и да хвърля факлата, но колко факли хвърчат от трибуната и най-вече кога започва пожара вляво, защото вече този вдясно доста е голям – поне това виждам на клипа.

    1. Абе гледай реално на нещата…вярно е че жълтите хвърлиха факлите ама те ги хвърлиха далече от лентичките..това че пожарникаря ги е хвърлил върху тях каква е вината на феновете…а обясни ми? Не че ги защитавам нещо ама реално си е така

  5. Той пожарникаря ,че хвърля там се вижда ,ама и от горе прелитат факли ,така че се засрамете и кажете извинете ни Пловдив ,че сме такива умрели шарани ,които сме само на COPY and PASTE from Loko

  6. Кво правят факлите на терена бе малоумници?!?! Ейй не ви е срам бе, поне се засрамете и си мълчете лумпени мръсни!

  7. хаха смешен клип смешен. Вижда се кака пожарникара мята 3 факли на едно место, после се вдига камера и като се връща, се вижда че пожарникара бяга а пожара възниква на 5 различни места. Ама бая нагъл е само да си пали факлите и да ги мята по нещастната Тур(*ида.

    Той птичият мозък е малък, така че няма как да загрее.

    1. Птичи мозък е твоя жалкар. Да не би само един пожарникар да има, те са няколко просто от димната завеса не се виждат. Те постъпиха неадекватно и ги хвърлиха върху лентите.

      Прост буфер, скапан, ненормален!

  8. Стиха сте търсили под вола теле…. Кой хвърля факлите на терена- Пожарникарите ли? Докато няма ефективни присъди – затвор над 1 година за такива лумпени нещата няма да се оправят…. За всички е ясно че тея пияни и надреусани лумпени не са отишли да гледат мач, та те едвам гледат по принцип… Агитките преди да бъдат пускани на стадиона да се проверяват с дрегер за алкохол и тестове за наркотици…. това е решението

  9. Пожарът е най-малкото зло в случая, с оглед на инцидентния му характер. Големият проблем е в 1) бутането на оградата, 2)изкъртените и хвърлени на терена (незнайно по кого) седалки, камъни и метални пръчки, 3) така нареченото “нахлуване” на терена, и 4) .. празните погледи и кухите глави на тези псевдофенове. А най-жалкото е, че дори и сега не осъзнават до каква степен принизиха и унизиха най-вярната публика.

  10. той че пожарникаря е малоумен малоумен е … ама наще надрусани пумиари изложиха цял пловдив с тия селски изпълнения … срам ме е бях в агитката …

      1. Този човек над теб е истински фен, а не ти безмозъчно малко педалче, в главата ти е само с кой да сбиеш,че да си вдигнеш самочуствието и да разправяш после. смешник

  11. Браво ТрибунаПловдив,сега нека тоя пожарникар да си плати LED системата и да не се плюят феновете :)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker