Локомотив ПловдивФутбол

ГЛЕДАЙ: Рикардо Шел: Ще има много фенове утре, но искаме да преминем през Пловдив

Старши треньорът на Спартак Търнава Рикардо Шел говори пред медиите ден преди гостуването на Локомотив Пловдив в Европа, предаде репортер на TribunaPlovdiv.bg от “Лаута”.


”Познавам този отбор от миналата година. Играх срещу него по време на подготовката в Турция. Сменили са тактикат, някои нови неща. Знаем как играят. Подготвени сме. Знаем, че у дома играят лесно и за нас ще е трудно.
Ще има много фенове тук, но ще направим всичко възможно да спечелим и да направим всичко по-лесно за втората среща в Търнава.

Нашият манталитет е да печелим мач за мач. Имаме амбиции да преминем през Пловдив и да играем в следващия кръг.

Отборът е много силен. Те имат 3-4 футболисти, които са много качествени. Капитанът е може би най-добрият. Знаем за техните здрави нападатели и техните бързи полузащитници, които също нападат.

Трябва да намерим слабите черти в нашия противник, но капитанът е човекът, който ни прави впечатлание.

Капитанът ни го няма, но това е отлична възможност за другите футболисти. Мисля, че стратегията е много важна в тези мачове, но ние трябва да сме отбор и да сме колектив утре, независимо дали някой футболист ще бъде наказан, трябва този, който влезе да го замени. Това не е проблем за нас.

Когато играеш е важно да има добра атомсфера и добри условия и за двата отбора. Ние сме професионалисти, знаем, че това може да ни окаже влияние, но ние играем в лига където много отбори имат сериозни привърженици, така че не мисля, че това ще е голям проблем за нас. Това е футболът, хубаво е да има хора по стадионите.

Нямаме други проблеми с контузени играчи. Само един може би ще е под въпрос, но ще решим утре. Главният проблем при мен е кои ще са 11-те които ще започнат, защото при нас винаги те са различни.

Добър резултат е за мен когато целият отбор прави всичко възможно да спечели двубоя. Ние не играем за равенство. Искаме да направим всичко, за да победим.

В предния двубой трябваше да играем за продължения, а после играхме и дузпи. Ако направим всичко както в предния кръг, то нещата ще се получат”, завърши Шел пред репортер на TribunaPlovdiv.bg от “Лаута”.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker