бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивЛокомотив ПловдивФутбол

Разказ на очевидец пред TP: Доре беше много уплашен, не е очаквал някой да го нападне (СНИМКА)

Двама от основните футболисти на Ботев Пловдив Ферибори Доре и Абел Анисе бяха нападнати вчера в пловдивска дискотека, както TribunaPlovdiv.bg първи писа.

Първоначално получихме информация, че привърженици на Локомотив Пловдив са нападнали “канарчетата”.Това е принудило охраната на заведението да обгради двамата играчи, които били силно притеснени от запалянковците.

По-късно през деня получихме информация от още два независими един от друг източника, близки до играчите, които потвърдиха тази информация. Те информираха нашата медия, че ръководството на Ботев вече е познато и се очаква да се подаде сигнал в МВР, за да бъдат намерени виновните за случилото се.

Въпреки всички опити TribunaPlovdiv.bg да Ви представи всичко, което се е случило, много хора ни нападнаха с мотив, че си измисляме, за да всяваме интриги.

За пореден път направихме всичко възможно да Ви представим още една гледна точка на случилото се. Екипът на TribunaPlovdiv.bg намери свидел на станалото, който разказа какво точно е видял в дискотеката.

10302278_225286101003393_53071568132419725_n

“Да, аз бях очевидец на случилото се. Седях на около 8-9 метра от Доре и Анисе. Видях група от няколко момчета, които влезнаха в пререкание с двамата. Имаше много хора и трудно се виждаше, но успях да забележа, че единият удари Доре по шапката. Не видях да е имало още размяна на удари, защото охраната се намеси много бързо. След може би 5-10 минути охранителите ги преместиха на бара. Пазиха ги много сериозно. Аз обаче успях да ги убедя и ме пуснаха да се снимам с тях. Разменихме няколко думи, като ги попитах какво се случи. Доре беше страшно уплашен, а на Анисе дори не му направи впечатление. Конгоанецът ми разказа, че не е очаквал такова нещо. Нямаше следи от насилие и по двамата. Доре и Анисе се разминаха само с уплаха.”, това заяви очевидецът разказал за TribunaPlovdiv.bg какво е видял в дискотеката.

Всичко след дербито на България – много видео и снимки 

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

8 Коментара

  1. Много важно, че били изяли по някой шамар, маймуни нереализирани. Да си ходят в Африка да ядат банани като не им харесва тук.

  2. Еийй, гнусен цигански сайт… Продължавате да лъжете най-долно и нагло, комплексари лаутски. Тия ваши “различни източници” сигурно са потниците, които са се вкарали в някакви филми под въздействието на разни субстанции. Ето накратко какво е станало, господа мургави “различни източници”: “Халфът от Мадагаскар Анисе Абел и конгоанският нападател Феребори Доре от Ботев категорично отре­коха твърденията, че в събо­та вечерта са яли пердах в пловдивска дискотека от фенове на пловдивското Локо. Двамата признаха, че са били в чалготека “Галакси”, а охраната е извела подпийнал фен на “черно-белите”, който е тръгнал да се заяжда с тях.” ТОВА Е ЦЯЛАТА ИСТОРИЯ, НЕбългари смешни! Толкова ли сте тъпи, че да твърдите, че човек със “силен уплах” ще остане на мястото, за да си пийва най-лежерно уискито??!!! НАГЛИ ЛАУТСКИ ЛЪЖЦИ! ЦИГАНИ сте ТрибунаСтолипиново! Айде трийте коментара сега, да не би да го види някой, кюстендилци прости.

    1. Ехааа, много си се превъзбудил, еничар :) Иди Караибрахим ефенди да те черпи едно турско кафе да те отпусне :)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker