бетано най-добър сайт за слот игри
Левски СофияПърва ЛигаФутбол

Първи клуб в България намали заплатите на футболистите си с 50%

Футболистите на “Левски” се съгласиха заплатите им да бъдат намалени с 50% от 13 март заради извънредното положение, в което футболът логично е поставен под карантина, пише “24 часа”.

Ръководството на “сините” проведе разговори с играчите, а те приеха предложението да подпишат допълнителни споразумения, според които месечните им възнаграждения ще бъдат наполовина до момента, в който отново ще могат да подновят тренировки и да изпълняват работните си ангажименти.

“Левски” разпусна играчите си при обявяването на извънредно положение у нас в петък, 13 март. Преди да станат известни размерите на пандемията, имаше варианти тренировъчният процес да бъде възобновен на 18 март, след това на 23 март, а последното съобщение е за изолация до 29 март включително, но и този срок вероятно ще бъде удължен – минимум до края на извънредното положение на 13 април, ако и то не бъде удължено.

https://www.tribunaplovdiv.bg/букибукибукиии/

Така перспективите са левскарите да получават с 50% по-ниски заплати минимум за месец, но по-вероятно и за по-дълго.

А по груби изчисления това би спестило на така или иначе намиращия се в тежко финансово положение клуб над 300 хиляди лева, които с плащането на данъците могат да стигнат и до спестен общ разход от около 400 хиляди лева.

Единствено юношите на клуба ще останат на сегашните си заплати, тъй като те са доста по-ниски.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

Припомняме, че треньорският щаб на “сините” начело с Петър Хубчев се отказа от възнагражденията си след възникването на проблемите със собствеността и невъзможността на клуба да получава никакви средства. Щабът би получавал заплати чак при по-добри времена за клуба.

В настоящата ситуация обаче и треньорите са декларирали, че намаляват възнагражденията си по време на извънредното положение. Изпълнителният директор на “Левски” Павел Колев бе първият, който се отказа от заплатата си в тежката ситуация на проблеми със собствениците, а след това стана ясно, че спортният директор Ивайло Петков също ще работи без пари до идване на по-добри времена.

https://www.tribunaplovdiv.bg/1000-лв-начален-онлайн-казино-бонус-от-efbet-де/

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker