Ботев ПловдивТопФутбол

ПФК Ботев: Г-н Серехидо не е подал молба за напускане, изключително непрофесионално и безотговорно отношение

Ръководството на Ботев (Пловдив) излезе с официално изявление по повод информациите в интеренет пространството, че изпълнителнилния директор на клуба Даниел Серехидо е подал оставка.

TribunaPlovdiv.bg публикува текста на жълто-черния клуб:

Скъпи привърженици,

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

С публикуваното на 25.09.2021 г. „отворено писмо“ изпълнителният директор на Клуба Даниел Серехидо обяви, че е подал молба до членовете на Съвета на директорите да бъде освободен от длъжността, която заема към момента. В тази връзка искаме да уверим Ботевистката общност, че Клубът продължава да се управлява професионално и ангажирано.
[ad3] Към настоящия момент г-н Серехидо не е депозирал по надлежния ред молба за освобождаването му от заеманата длъжност на изпълнителен директор. В случай, че такава молба бъде депозирана, тя ще бъде разгледана от Съвета на директорите, който ще вземе необходимите решения за успешното бъдещо развитие на Клуба.
Считаме, че въпросите, свързани с управлението на Клуба, отношението между отделните членове на Съвета на директорите, както и отношенията между членовете на Съвета на директорите и акционерите, са изключително конфиденциални и не трябва да стават публично достояние. Всяко разкриване на конфиденциална информация от страна на ръководителите в Клуба считаме за изключително непрофесионално и безотговорно поведение, което може да причини единствено вреди. Такова поведение не може да бъде толерирано.
bet365
Клубът винаги е информирал и ще продължи да информира обществеността за своите решения от значение за неговото бъдещо развитие, веднага след като същите бъдат взети по надлежния ред.

Ръководството на ПФК Ботев АД

https://www.tribunaplovdiv.bg/1000-efbet-200-2/

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker