бетано най-добър сайт за слот игри
Анализи и коментариИз градаИзвън БългарияТрибуна Пловдив TVФутбол

Просто ги чуйте! Минутките на водещия: Томислав за Олимпиадата в Рио

Българи, приятели и читатели на TribunaPlovdiv.bg, нямаше как да не публикувам аудио записа по-долу.

Запис, съдържащ силни и болезнени думи. Думи, в които всеки един от нас ще се намери. Думи, които трябва да ни накарат да се замислим, защото ако не го направим, то ще е тъжно за самите нас.

Заслушайте се в словото на великия Томислав Русев. Един човек, който с годините се е доказал неведнъж, човек, който е пример за студенти по журналистика като мен.

Може би сред Вас нашите читатели има и такива, които не го харесват заради футболните му предпочитания към неговия любим Левски София. Но и той е човек като нас, и той има клуб, които му е на сърцето. Той не се крие като мишка от феновете на кръвния враг за разлика от повечето български журналисти. Той не лиже задниците на собственици и ръководители само и само да прилапа някой друг лев, нещо, което е типично за хората с микрофон, диктофон или каквото и да е там свързващо ги с нашата професия.

Изобщо той е едно изключение от българската журналистическа гилдия, която е меко казано гнусна, ама много гнусна на моменти (бел. ред тази същата гилдия също има голяма вина за падението на българския спорт). Повярвайте ми, не искам да му правя реклама (той не се и нуждае от такава), не искам и да му се харесам, защото едва ли ще прочете този материал (въпреки, че често го чуваме да цитира Трибуна Пловдив в “Спортно шоу Гонг”), искам просто да подкрепя думите казани от него и да ги предам на повече хора.

Призовавам Ви ако и Вие като мен споделяте неговите мисли, то разпространете материала (става само за няколко секунди) като просто го поставете на Вашата стена във Фейсбук.

Въпреки, че малко се отклоних от главната ми идея, чуйте думите на Томи Русев за изминалата Олимпиада, българското участие на нея, защо българският спорт боксува все по-сериозно в последно време и има ли светлина в тунела за спорта и за самата ни родна майка България.

Снимка: Гонг

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker