Ботев ПловдивЛокомотив ПловдивФутбол

Привърженици на Ботев и Локомотив се захапаха по вестниците

Привържениците на Ботев Пловдив и Локомотив Пловдив се засипаха с обиди преди дербито на Пловдив.

Пред “Меридиан Мач” хора от двете страни коментираха казуса с билетите:

“Смятам, че колкото ни е капацитетът на стадиона, толкова билети трябва да дадем на съгражданите си. Те ни предоставиха по правилник 10% и ние им даваме толкова. Те започнаха войната. Според мен са комплексари и селски тарикати.

Ние нямаме проблем да дойдат и 1000 човека. Да заповядат. Но си има закони всеки си отговаря за последствията. Ако някой чупи си плаща. Ще си има дела. Знаете, че Ботев, където и да играе – в Космоса, в Тракия или в Коматево, ще се изсипем в пъти повече от тях.

Знаем им селските номера, надявам се след построяването на стадион “Христо Ботев”, сами да си направят сметка, колко човека идват на гостуващите им мачове срещу нас. От доста време ние искаме един път завинаги да се разберем, но нали знаете, кои не приемат.”

“Не виждам каква драма има за билетите. По-точно няма как да има драма при нас. На всеки лицензиран стадион бих отишъл, но в онова село никога. Досега всички дербита в Коматево съм ги гледал с наши ултраси в заведения на по бира. В онази клетка, какви да ги върша? Нито може да се гледа, то там не е и стадион. Няма драми, ние си знаехме предварително и колко билета ще ни отпуснат”, заявява пък Георги Михайлов от агитката на “черно-белите”.

100 лв. бонус от Efbet. Гледай стотици мачове на живо, играй на високи коефициенти и казино, най-бързите методи за разплащане чрез Easypay и всичко това от удобната мобилна версия на Efbet. Регистрирай се сега от ТУК >>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker