Ботев ПловдивИз градаЛокомотив ПловдивФутбол

Почина полицай Тодор Малев

Тодор Малев в ляво на снимката

Полицай Тодор Малев е починал днес докато е тренирал на Гребната База в Пловдив. Малев бе добре познат на привържениците на Локомотив и Ботев, тъй като той отговаряше за реда между двете агитки.futbolan2

IMG_5737-1000x666 copy

Малев провежда указания на подчинените си

Ченгето бе в приятелски отношения с двете страни, въпреки враждата помежду им.

Тодор Малев тичал по една от алеите когато внезапно се строполил на земята. Не е ясна причината за смъртта му, но лекарите смятат, че става въпрос за инфаркт. На място веднага е пристигнала линейка, но медицинските лица не успели да помогнат на време, съобщава Трафик Нюз.

Тодор Малев е съпруг на бившата директорка на Спортното училище в Пловдив. В последните години той можеше да бъде видян на горещите точки в Пловдив, близо до своя екип. В полицейските среди Малев бе познат като професионалист, добър ръководител и достоен носител на пагона.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

8 Коментара

  1. Ще напиша нещо интересно – Един добър човек би желал на бежанците днес /и въобще на всички хора/ да живеят добре и човешки /и да имат работа и мир в техните държави- и където и да се намират по света/, а не да измрат от вируси, атентати, в газовите камери и прочие /да не забравяме, че и българи в миналото са били бежанци- и че след 1989 година и много българи търсят препитание и оцеляване в чужди държави/. Надявам се в бъдеще Земята да се оправи и вече да няма омраза, злоба, гняв, насилие, смях и т.н- с психично болни и т.н, смях и т.н- с заекващи хора и т.н, богохулства (дори като негодувание, нетърпение, отчаяние, отегчение и т.н), изтезания, безразборен секс, неуважение и/или обиди и т.н – към родител/и и т.н, безработица, лоши прояви, болести и прочие лоши неща между хора (в хора) и прочие – а да има добър и щастлив живот за хората и добър шанс за всеки човек. На света му трябва любов, мир и доброта (и да се промени положително – от лошите крайности до които е стигнал)!Според мен: света трябва да върви към положителни промени и вече да няма войни, конфликти, геноцид/и (над) човек и/или хора, убийства, побои, самоубийства, насилия /в филми, романи, сериали и т. н/, черен и/или лош хумор /примерно с – педераси /изнасилвания (над) тях и въобще и т. н /включително още от детска възраст, импотентни мъже и прочие/, вражди, вулгарни думи, и нищо лошо на Земята. Дано по-скоро света се оправи и промени към добро – аз желая свят без страдание, насилие и въобще без всякакви лоши неща!! Надявам се по-скоро света да се оправи и промени към добро : и отново хората по света да имат добра работа; добър и щастлив живот и т.н!!Ще напиша нещо на друга тема: хората нямаме право да призоваваме (да се смеем и така нататък) за кастрации на хора и така нататък, стерилизация (насилствена и т.н), изнасилвания (и/или съвети и/или заплахи за тях- било анални на мъже и така нататък) на хора и т.н, убийства,самоубийства, войни, вражди, омраза, влизане и/или ходене на хора при психиатри (и/или техните психични и т.н проблеми), побои,удари по тялото, кавги и/или спорове, геноцид над нации от хора, заплахи с оръжие и/или думи (дори казани на шега) и т.н-дори показани в филми, сериали и т.н- това е моето мнение! Няма доказателство, че изнасилвача и физически здрав (а може и да е осъден несправедливо, а реално да е невинен)- би повторил това свое престъпление). Може би само съд може да решава присъдите за всеки човек и т.н. Хората нямаме право да призоваваме за -влизане в болници (вземане на лекарства- било психиатрични и т.н)- било психиатрии и т.н (ходене на лекар/и – било психиатри и т.н) ….На света му трябва да се промени положително – от лошите крайности до които е стигнал), аз не желая изтезания, жестокости, бой, насилия,пошлост, вулгарност, лоши неща, трафиканти на каквото и да е, и т.н – които неща не трябва да съществуват в един добър и възстановен свят (на което се надявам скоро да стане със Земята). ..

  2. на сайта „Трансферите в Бундеслигата – лято 2015“ в blitz. bg (от 2 септември 2015 година) пише важни коментари за християнството

  3. Бог да го прости голям професионалист и добър човек.Един от малкото свестни полицаи.

  4. Рядко срещан полицай ! Колкото беше едър и силен , толкова беше добър ! Ама то е така само кекавите комплексари са зли !

  5. Това е единствения свестен полицай никога не е предисвиквал или биел някой винаги са е опитвал с думи да разговара за раязлика от другите боклуци

  6. Беше голям добряк винаги е гледал да не нагнетява напрежение за разлика от повечето му колеги. Бог да му прости!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker