Локомотив ПловдивФутбол

Потвърдено: Роснефт преговаря за Локомотив

Информацията, че руската фирма гигант Роснефт има интерес към отбора на Локомотив Пловдив бе потвърдена от източници на TribunaPlovdiv.bg.

Както е известно, кандидат-купувачът на клуба е изключително мощната петролна и газова компания, която възнамерява скоро да влезе на българския пазар и да изкупи бензиностанциите на ”Петрол”. 70% от дяловете на гиганта са държавна собственост, като фирмата е близка до президента на Русия Владимир Путин.

От компанията са поискали да бъде направен одит, за да се знае финансовото състояние на клуба. За момента обаче няма нищо сигурно, тъй като преговорите още са в ход и е рано да се твърди, че Роснефт ще закупи със сигурност ”черно-белите”, научи още TribunaPlovdiv.bg.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

17 Коментара

  1. Гледам,че Роснеф са спонсор на хокейния ЦСКА,за когото са направили нова зала и на Том Томск,които тази година изпаднаха от висшата лига на Русия.

  2. Аз се съмнявам това да е истина.Вече на нищо не вярвам искам да го видя с очите си до тогава за мен тва е прах в очите на хората (нищо лично към трибуна пловдив)

  3. Хората , с които се преговаря са съвсем други!Спрете с тия журналистически партенки.В момента тече одит!Дори няма нищо сигурно на този етап!

    1. Здравейте,

      Решихме да Ви отговорим, тъй като термина ”журналистически партенки” далеч не е основателен в нашия случай.

      Ние като медия и доста запозната страна по нещата случващи се около евентуалния нов собственик на Локомотив смеем да твърдим, че горе написаното от нас отговаря само и единствено на истината.

      Винаги сме публикували проверени материали, какъвто е и този. Конкретната фирма има сериозен интерес към Локомотив и с риск да се повторим отново ще заявим, че това, което сме написали е истината.

      Поздрави,
      Екип на TribunaPlovdiv.bg

      1. Браво за това,че заставате зад думите си,точно затова и ви харесвам да ви чета

      2. Всички истински Локомотивци искрено се надяваме да е така! Дай Боже да е истина! От сигурен източник знам че собственика на сайта е привърженик на Ботев и се надявам да не е партенка!

      3. Трибуни, спрете да заблюждавате читателите Ви!
        Жълтите доброжелатели са разревали г-жата в клон на Роснефт у нас.Жената вече не вдига телефона от жълтите набези.От Роснефт днес са научили, че преговарят с ръководството на Локомотив за закупуването на футболния клуб.И са го научили от фенове на ботев, които са им зпалалели телефоните.Новината си я базирате на ваши източници, но не и на такива от клуба!Хората, които имат интерес са други и нямат нищо общо с Русия и нефт!

        1. Здравейте,

          Искаме да Ви помолим ако може друг път да не публикувате коментари под нашите статии без да сте подготвен и да знаете истината. За да сте по сигурен в горе написаното ще ви споделим, че единият от източниците ни е от клуба на Локомотив. Мислим, че неведнъж сме писали истината такава каквато е. Сега отново го правим, но ако на Вас тя не ви харесва, това е друг въпрос!

          ПС: Същата новина публикуваха и колегите ни от редица други медии.

          Поздрави, Екип на TribunaPlovdiv.bg.

          1. Pichove kvo se zanimavate postoqnno s hora deto si nqmat hal haber ot neshta? ostavete gi da si mislqt che vsichko znaqt i tva e :))

      1. Здравейте,

        Господин Анонимен искаме да Ви заевим, че Ромпетрол е Румънският нефтен гигант, а не е съкратено от името с което наричат: Брат ви, Баща ви; Братовчедите ви; Чичовците ви, както и останалите роднини от мъжки пол.

        Благодаря ви много за разбирането.

        Петер Магержиеш
        Директор в Ромпетрол.

        Роми = Жители на България с по-тъмен тен. Обикновенно са фенове на Ботев Пловдив и обичат да живеят на село. Вероизповеданието им е 100% мюсюлманско. Като разединението е, че едните фенове на Ботев четът корана на Турски, а другите на Арабски.

    1. Жълто напикано петно вашите червени пари са от пенсионите и здравни фондове на БГ малко се засрамете……..

    2. Цвета ви от жълт почва да става кафяв щото се насирате от страх при първата малка опасност да сформираме отбор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker