Локомотив ПловдивФутбол

СНИМКИ: Пловдив осъмна с плакати и стикери: Румен, Росен, Чаво – вън!

Град Пловдив осъмна с десетки стикери и плакат против ръководството на Локомотив (Пловдив), научи TribunaPlovdiv.bg.

Снимките бяха изпратени от наш читател, забелязал плакат с надпис “Чаво, Румен, Росен – ВЪН!”. В същото време, из целия град са разлепени десетки стикери със същия лозунг, както и “Аз Локомотив, рано или късно, го заебавам – Христо Крушарски”.

Думите на собственика на “черно-белите” са извадени от СРС, което се появи преди близо година, в което Крушарски заяви, че ще остави Локомотив рано или късно.

Припомняме Ви, че действията на привържениците на Локомотив са по повод исканите оставки на ръководни фактори в клуба. През последните две седмици, те излязоха с две декларации, в които заявиха, че не могат да гласуват повече доверие на ръководството на тима, заради слабите резултати. В същото време, Христо Крушарски в свое интервю заяви, че няма проблем да освободи ръководството, но все още такива действия липсват от страна на бизнесмена.

Подобни

17 Коментара

  1. Лично мнение.
    Освен теэи трима, Крушарски трябва да уволни и Бонев и Уэунов. Куэман Маринков може сам да се справи с цялата работа. Но ако се наэначат нов администратор и финансист ще е от полэа.

  2. Въпрос до Община Пловдив . Няма ли да глобите тези , които незаконно са облепили целия град с глупави и обидни лозунги .

    1. Ще глобим теб, за опит за убийство няма глоба при кривите глави от кУмативо, а да глобяваме цивилизована гражданска позиция на Любимия Отбор на Културната Общественост? Изчезни!

      1. Глупакът си е глупак , независимо от клубната принадлежност . А тук имаме работа и с неграмотен глупак .

        .

      2. Глупакът си е глупак , независимо от клубната принадлежност . А тук имаме работа и с неграмотен глупак .

        .

  3. Въпрос до Община Пловдив . Няма ли да глобите тези , които незаконно са облепили целия град с глупави и обидни лозунги .

    1. Предайте убиеца с металната тръба, криете умишлено престъпник, който трябва да лежи в затвора 30 години! За някаква глоба се загрижил, неадекватен гражданин! Марш на село!

  4. Тая клика начело с адвокатите дават луди пари на продажните обединени фенчета да рушат и омаловажава труда на футболистите тези хора не ги интересува нищо друго освен да вземат клуба без пари да го заличат и да заграбят нали венюпреди най важният мач за болшинството локомотиви разграничава ще се от лъжливите обединени фенове

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker