бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивТрибуна Пловдив TVФутбол

Петър Пашев: Заслужена победа, приспособихме се по-бързо към лошия терен (видео)

Помощник-треньорът на Локомотив Пловдив Петър Пашев остана доволен от показаното от момчетата му при победата с 2:0 над Славия. Според него, “железничарите” са търсели повече успеха и заслужено са стигнали до него.

“Днес нашите футболисти се приспособиха на тежкия терен и се раздадоха докрай. Накрая се видя, че се поумориха заради тежкия терен, но това е нормално. Но всички заслужават отлична оценка. Мотивацията и желанието за победа днес бяха доста по-големи при нас. Първата разлика с мача от първия кръг беше, че тогава не можахме да отбележим гол. Те ни вкараха от една контра и си спомняте как се разви мачът. Но това вече е минало, затова важното е, че сега взехме победата”, добавиПашев.

Той коментира и трансферната новина за пловдивчани от седмицата. Тя е привличането на ветерана Емил Гъргоров, като според него Бадема ще помогне много на тима му. Ръководството привлече Емил Гъргоров, няма какво да обяснявам за визитката му, той ще ни е много полезен. С оглед на състоянието му ще преценим на коя позиция да играе или да е на пейката при нас. Отиваме за победа в Стара Загора срещу Берое”, завърши Пашев.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker