Локомотив ПловдивФутбол

Петима на проби в Локомотив! Изгонен след голям скандал също тренира с отбора

Представителният тим на Локомотив премина от днес към двуразови занимания в предсезонната си подготовка, съобщи официалният сайт на клуба.

Тимът проведе и двете си тренировки на стадион “Искър” в град Самоков.

Черно-белите вдигнаха високо оборотите пред погледа на собственика г-н Крушарски и спортно-техническия директор Чавдар Цветков.

Вчера на проби пристигнаха двама футболисти с американски паспорти. Патрик Циани, който е десен халф, и Джоузеф Ннеку, който играе като дефанзивен халф, се включиха в заниманията.

От днес нови трима играчи пристигнаха на лагера. Двама от тях са испанци, като единият – Жуан Мануел Асеведо е нападател, а другият – Мартин Илескас играе на позицията халф.

Националът до 19 години Стивън Славков също ще изкара проби при черно-белите. Така общият брой на футболистите на тестов период в клуба е 6, като бройката е допълвана от защитника Мариян Иванов, който е с тима още от първата тренировка за сезона.

Утре се очаква играчите на Локомотив да тренират за първи път на високопланинската тренировъчна база на клуба в село Говедарци.

Подобни

Един Коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker