бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

Петев: Ботев? Мисля само за АЕЛ и борбата за титлата

Българският треньор Ивайло Петев коментира пред Гонг информациите, че е гласен за заместник на Станимир Стоилов в Ботев. Според различни източници, едва ли не, Петев вече е бил в България и е преговарял с Цветан Василев за поста, който почти сигурно Стоилов ще напусне след утрешния мач срещу Левски.

„Много приятели ми се обадиха, за да ми кажат какво се пише и говори в България. Уважавам много Ботев Пловдив, но в момента съм треньор на АЕЛ и имам една единствена цел – шампионска титла. Нито съм преговарял с някой от Ботев Пловдив, нито дори някой се е свързвал с мен. Поласкан съм, че името ми се свързва с този голям отбор, но реалностите са други. Истината е, че целите ми в момента са по-различни. Имам работа в АЕЛ, която трябва да свърша. Утре имаме мач за първенство и съм се съсредоточил изцяло към него. Дори не чета какво се говори и пише“, каза Ивайло Петев за “Гонг”.

Той заяви, че преди известно време е използвал паузата в местното първенство, за да се прибере в България, но целта е била да се види с близките си.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Един Коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker