бетано най-добър сайт за слот игри
ВолейболМарица - жени

Пастата премина във Волеро

Българската националка Мира Тодорова премина от Марица (Пловдив) във Волеро (Цюрих).  Правата на централната блокировачка бяха закупени от швейцарския клуб още в началото на сезона, но тя поигра като преотстъпена при Жълтите в първия дял от шампионата в женската Национална волейболна лига.

Пловдивският клуб се надяваше талантливата волейболистка да помогне на отбора и в предстоящия турнир за Купа България, но поради здравословен проблем на своята капитанка – румънската националка Нека Оньежекуе, Волеро настоя Мира спешно да се присъедини към тима и тя замина за Швейцария вчера.

Волеро е най-реномираният швейцарски волейболен клуб.  От 2005 година насам неизменно е шампион и носител на купата на страната с единствено изключение през 2009 година.  Отборът участва в настоящото издание на Шампионската лига, като заема второто място във временното класиране в Група F.  Волеро е на върха на таблицата след седмия кръг в швейцарското първенство с пълен актив от 21 точки.

volleymaritza.bg

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук от тук >>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker