Ботев ПловдивФутбол

Палийски така и не разкри с кои фирми преговаря

Преговаряме със сериозни компании, заяви президентът на Ботев Ангел Палийски след срещата с феновете, на която разясни положението в клуба след оттеглянето на мажоритарния собственик Георги Самуилов.

Той обаче не разкри кои са въпросните фирми. За да стигнем до финални преговори обаче трябва да разрешим двата казуса, които накараха г-н Самуилов да се оттегли – задълженията от 12 милиона лева и развалянето на концесията и обявяване на нова такава за стадион “Христо Ботев”. От 2 години работим по тези въпроси, цитира в.”Марица”.

Задълженията са междуфирмени, което дава възможност за преговори и разбиране. Отказът на Общината за концесията, обаче до голяма степен наклони везните за решението на г-н Самуилов, на когото благодаря, че изпълняваше всички ангажименти към клуба.

Разбирам юристите, вярно е, че има неустойки при развалянето на концесията, които трябва да платим. Надявахме се на разбиране като с бизнес партньор, тъй като след построяването на стадиона той ще бъде деактуван като общинска собственост.

Така, както стана с базата в Коматево. По моя информация Общинският съвет е бил настроен положително към казуса, както стана и с опростяването на дълговете на Ботев и Локомотив.

Точката за стадиона, обаче така и не стигна до дневния ред на сесиите, каза още Палийски.

Той увери, че се работи усилено, и се прави всичко възможно проблемите да бъдат решени във възможно най-кратки срокове, за да може Ботев отново да има собственици.

КПБП окуражи феновете: Крайно време е да бъдем там, където ни е място – по трибуните!

КПБП окуражи феновете: Крайно време е да бъдем там, където ни е място – по трибуните!

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker