Локомотив ПловдивФутбол

Павел Виданов свободен агент след Нова година

Защитникът на Локомотив (Пд) Павел Виданов става свободен агент след 31 декември, научи TribunaPlovdiv.bg.

Той се присъедини към тима на “смърфовете” през месец октомври при престоя на Илиан Илиев начело на отбора и подписа договор до края на есенния полусезон.

През есента бившият бранител на ЦСКА успя да се наложи и се превърна в основна част от тима на пловдивчани. Това обаче явно не е достатъчно за новия наставник Едуард Ераносян да предложи нов договор на Виданов.

Все още няма официална информация от клуба за подновяване на контракта на играча, така че след Нова година той реално се превръща в свободен агент и може да си търси нов отбор.

Желанието на Виданов е да потърси късмета си в чужбина, но ако не успее, то шансът му да остане на “Лаута” е голям, научи TribunaPlovdiv.bg.

Подобни

Един Коментар

  1. Стискаме палци да не успее и да остане в отбора.Толкова важен играч е за нас, че на фона на това,което имаме е истински Серхио Рамос

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker