бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивДюшФутбол

Още четирима от шампионския състав на Кочев подписаха първи професионални договори с Ботев (Пд)

Още четирима футболисти от ДЮШ на Ботев (Пд) подписаха първи професионални договори с клуба. Това са Георги Купенов, Рангел Игнатов, Борис Тютюков и Емил Камберов. Талантите са част от шампионския отбор на Иван Кочев, който само преди няколко дни спечели Републиканското първенство при набор 96′.


В края на месец май договори с “канарчетата” подписаха още вратарят Мартин Димитров, защитникът Никола Марин и халфът Валентин Томов, които също са част от шампионския тим на треньора Иван Кочев.

Георги Купенов е роден на 24 февруари 1997г. в гр.Бургас. Висок е 185 см и играе на позицията централен защитник, а по-силният му крак е левият. Първите си стъпки в играта прави в Черноморец (Бг), като през 2013г. акостира на базата в кв.”Коматево”. Георги Купенов е преминал през всички формации на националния отбор на България.

Рангел Игнатов е роден на 6 април 1997г. в гр.Пловдив. Висок е 175 см и се подвизава по двете крила, със силен десен крак. Юношеската му кариера стартира в Марица, а след това преминава в УФК “Васил Левски”. През 2014г. той преминава в Ботев )Пд), като преди това се подвизава в във Векта и Евроколеж.

Борис Тютюков е роден на 28 октомври 1997г. в гр.София. Той може да играе както на крилото, като изявен флангови футболист, така и като нападател. Момчето играе добре и с двата крака и затова често сменя позицията си на терена. Въпреки че е роден в столицата, младокът е бил само в пловдивски школи, като интересното е, че уводните слова за неговата кариера се изписват в ФК “Марица”. В школата на “канарчетата” преминава едва през 2010г.

Емил Камберов е роден на 7 април 1996г. в гр.Пловдив, като е продукт изцяло на “жълто-черната” школа. Той е висок 183 см като също се изявява в предни позиции. Камберов се превръща в голмайсторът за “канарчетата” на Републиканското, с шест гола в седем мача.

Снимка: botevplovdiv.bg

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker