Локомотив ПловдивФутбол

Очакванията на Крушарски за Дербито на Пловдив

Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски няма никакво намерение да се огъва пред атаките от страна на феновете на клуба. “Черно-белите” привърженици стават все по-агресивни срещу собственото си ръководство, въпреки двете последователни победи срещу Лудогорец и Верея, които вдигнаха самочувствието на отбора преди градското дерби с Ботев (Пловдив).

Крушарски е уверен, че ще успее с футболния си проект, въпреки постоянните подводни камъни и интриги, в които го въвличат. От неделя той е в Грузия по бизнесдела и ще се прибере в България утре, като отсега уговаря срещи с хора, които могат да го подкрепят за постигането на набелязаните цели. Пред играчите и треньорския щаб собственикът на “черни-белите” е бил категоричен, че иска победа в дербито с Ботев и че в бъдеще изисква сериозно професионално отношение от всеки негов служител.

“Какви ще са промените, решавам аз. Обмислям нова стратегия, но не слушам съвети от кой да е и не приемам да ми се налагат”, категоричен е Крушарски, който продължава да разчита на Чавдар Цветков, пиша в.”Мередиан Мач”.

Подобни

2 Коментара

  1. Да го духат и продажните мекерета от Трибуна Пловдив, които блокират читатели и трият мнения, като показват пристрастия! Цецо, мекере на потниците ли си, не те знам, но ако искаш да имаш истинска медия, спри цензурата!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker