бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

Официално: Лудогорец привлече Хамза

Официалният сайт на Лудогорец потвърди трансфера на Хамза при “зелените” очакваше тунизиецът да отиде в Стяуа, но в последния момент той беше отмъкнат от румънците и отиде в Лудогорец.

Така Лудогорец нанесе огромен удар върху Стяуа само седмица преди решителните двубои между двата тима за място в групите на Шампионската лига. Хамза ще бъде картотекиран днес за двубоите и ще е на разположение на Георги Деременджиев за срещите със Стяуа.

Утре Хамза ще се присъедини към Лудогорец в Бургас, но най-вероятно няма да играе във финала за Суперкупата срещу вече бившия си отбор Ботев. Официалното му представяне ще стане преди двубоя срещу ЦСКА през уикенда.

Срокът на договора е за 3 години, а Ботев ще получи за него около 500 000 евро, месечната заплата на Хамза ще е 25 000 евро.

Ето и официалното съобщение в сайта на Лудогорец:

Лудогорец реализира светкавичен трансфер, след като привлече голаджията Юнес Хамза, който досега играеше за Ботев (Пд). В понеделник двата клуба финализираха преговорите, като тунизийският футболист подписа договор с шампионите за срок от три години. Хамза ще се присъидини към Лудогорец във вторник в Бургас. Юнес Хамза ще бъде картотекиран за плейофа на Шампионската лига и ще е на разположение на Георги Дерменджиев за мачовете със Стяуа на 19 и 27 август. Най-новото попълнение на шампионите ще бъде представен пред публиката и медиите в Разград непосредствено преди дербито с ЦСКА от V кръг на NEWS 7 футболно първенство в събота (16 август) от 20,00 ч.

Трансферът на Хамза е поредната крачка на ръководството на Лудогорец в изграждането на силен тим, който да атакува групите на Шампионската лига.

Тунизиецът е шестият нов футболист на Лудогорец за новия сезон. До момента шампионите привлякоха Вандерсон, Браян Ангуло, Анисе Абел, Александър Василев и Преслав Петров.

baner-tribuna-plovdiv-pod-statiiteХаресай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>

Подобни

Един Коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker