Ботев ПловдивФутбол

Официално: Левски – Ботев пред празни трибуни

Ботев ще изиграе четвърти двубой пред празни трибуни от началото на сезона в “А” група. В 5-ия кръг на шампионата тимът ще гостува на Левски пред празни трибуни на “Герена”.

Както е известно феновете на Левски уцелиха с бомбичка оператор на ТВ7 и това доведе до наказанието, което е една среща без публика и 4000 лева глоба.

До сега в срещите от “А” група Ботев беше наказан за 3 срещи пред празни трибуни при домакинските си срещи заради наказание от финала за Купата. Единствено в първите 5 кръга в “А” група бултрасите можеха да гледат само гостуването на Берое в Стара Загора.

Ето и решението на ДК:

За хвърлени предмети с последствие, като е причинено нараняване на служебно лице, на основание чл.37, ал.1, т.4, б.Б–предложение 2, ДК налага наказание на ПФК ”Левски”  София – лишаване от домакинство за 1 среща имуществена санкция в размер на 4000 лева. За хвърлени предмети, довели до сериозни наранявания и с последствие, на основание чл.37, ал.1, т.21 наказанието „лишаване от домакинство” се заменя със забрана за игра пред публика.

baner-tribuna-plovdiv-pod-statiiteХаресай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>

Подобни

2 Коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker