бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивФутбол

Отрече или прикри Христо Бонев преговорите между Локомотив и Роснефт?

Почетният президент на Локомотив Пловдив Христо Бонев отрече, че руският гигант Роснефт ще поеме издръжката на Локомотив пред sportonline.bg.

“В момента търсим спонсори на Локомотив. Със сигурност приказките,че “Роснефт” ще поеме издръжката на клуба не са верни”, заяви Зума пред sportonline.bg

Дали Христо Бонев се опитва да прикрие преговорите между руската фирма и “смърфовете” остава под въпрос. Припомняме ви, че в немалко медии се появиха информация, според която от руския гигант искат да закупят Локомотив. Източници на TribunaPlovdiv.bg също потвърдиха за интерес от страна на руснаците.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

7 Коментара

    1. Тото е дръпнал ръчната!Извикал е Бонев на разговор с цел Бонев да оправи взаимоотношенията му с крайните фенове, които са КРАЙНО обтегнати.Даже май е предложил на Бонев да му увеличи заплатката.Шансът, обаче Тото и крайните да се помирят е под нулата!Връщане назад няма!Пътя е един – без Тото на Лаута!Роснефт не са сред желаещите да вземат Локомотив…няма такива преговори!!!

  1. Какъв Роснефт бе хора, това са пълни глупости Еврокомисията обяви вчера че замразява Южен Поток вие чакате Роснефт в Пловдив. Подобни глупости се ръсиха и преди варненския педал да дойде. Куу-кууу! Айде малко по реалистично…и оставете първо нещо да се случи преди да тръбите фалшиви сензации.

  2. Пак Ви казвам, че хората, с кито се водят преговори нямат нищо общо с Роснеф, Газпром, Шел, ОМВ и др. нефтени компании!

  3. Ама моля Ви се сега, не ми трийте мненията!Вместо да си признаете гафа и да се извините, Вие продължавате да търсите под вола-теле и да заблуждавате читателите си!Тази новина първо излезна в друга медия…вие просто я преписахте и си сложихте етикет”източници на tribunaplovdiv.bg” за да звучи по-достоверно ли, не знам?

  4. Аз като ви казвам, че сами си измисляте новините, и после сами си ги опровергавате ми се сърдите!Може ли сега аз да Ви помоля, уважаема медия да не пускате повече новини врели-некипели на гърба на Локомотив Пловдив?Пак Ви казвам, че се водят преговори с други хора, които нямат нищо общо с Роснефт, газ, бензин, нафта, мазут и т.н.

    1. ти кво очакваш Зума да каже,че преговарят ли?Той така и за Коко предния път отричаше ;)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker