ЛокомотивФутбол

Остава ли Христо Крушарски в Локомотив (Пд) и на кого Дани Кики трябва да целува краката?

Собственикът на Локомотив (Пд) Христо Крушарски говори за кризисната ситуация в тима в последно време и реабилитирането на Дани Кики в основния състав. Ето какво каза той пред Дарик:

„Завръщането на Дани Кики? Има един човек, на когото Кики трябва да целува краката. Казва се бай Митьо, работник на „Лаута“. Той се разплака, дойде при мене и ми каза: „Моля ти се, заради мене, го върни“. След това имаше събрание на ръководството. Съгласих се да го приема. Аз после му казах моето мнение. Дани Кики ще бъде като нов футболист. Аз казах, че не го приемам. Приемат го други, аз – не“.

Шампионска лига се завърна! Най-добрите отбори в Европа започват похода към най-ценният трофей. Започни и ти своя поход към печалбите с бонус от 100 лв. за нови клиенти в bet365. Залагай на живо удобно с мобилната версия на bet365 и печели с още много бонуси за нови клиенти. Вземи бонус от 100 лв в bet365 сега оттук >>>

„Аз съм 2 години и малко в Локо (Пд). Ако някой недоволства, недоволства малък кръг хора. Аз си направих моята равносметка, видях какво, що и как. Казал съм си твърде – аз съм в Локомотив (Пд). Нека тези, които говорят непрекъснато – да дойдат, да извадят и тръгваме да управляваме заедно. Те го знаят от първата среща. Аз ги питам: „имате ли пари – мълчат. Като нямате пари, аз мога да си гледам мача сам. Не можем да кажем, че това са всички фенове.

Шампионска лига се завърна! Най-добрите отбори в Европа започват похода към най-ценният трофей. Започни и ти своя поход към печалбите с бонус от 100 лв. за нови клиенти в bet365. Залагай на живо удобно с мобилната версия на bet365 и печели с още много бонуси за нови клиенти. Вземи бонус от 100 лв в bet365 сега оттук >>>

„Ръководството е там – че са неопитни момчета, са неопитни. Не можем да кажем, че нищо не са свършили обаче. Там не се попиля нито една излишна стотинка. Това ръководство сложи зелена трева на цимента, където е най-опасно част на терена. Организира направата на Трибуна „Бесика“. Направи ремонти на първия етаж“.

„Този път няма да позволя това, което стана предишните две години – да си отиде треньора като при Едо и Илиян. С натиск. Ние започнахме от нас да се обединяваме. Досега беше – всеки плюе другия, без да се поема отговорността. На последната сбирка се разбрахме, че ние сме един екип“.

„Аз не съм „сложен“ в Локомотив (Пд) от властта. Като ме помолиха Узунов и Зума да помогна, аз обещах по 200 000 хил. лв. на година. Но когато видях, че моите пари започнаха да заминават наляво-надясно, реших да си взема акциите“.

„Тази година Локомотив (Пд) ще бъде там, където бяхме преди“.

Христо Бонев: Нека се обединим

В Локо решиха да върнат Дани Кики в първия отбор

Феновете на Локомотив (Пд) отново с призив към Крушарски: С тях не става! Време е да си ходят!

Подобни

3 Коментара

  1. Абсолютен клоун!
    Никой не ти е казал да наливаш една планина пари в Локомотив, а да се ръководи този клуб професионално и отговорно, бе изкуфял дъртак.Всички виждаме, че две години под твоето управление никой качествен футболист не иска да дойде! Превърна клуба в посмешище, Палячо! Всички ни се смеят заради управлението ти и изявленията по медиите, Цървул!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker