бетано най-добър сайт за слот игри
Извън БългарияФутбол

Освиркват Боби в 11-ата минута на всеки мач. Вижте защо!

Мощна кампания започва срещу президента на БФС Борислав Михайлов. Тя е инициирана от Фейсбук групата “Вън Борислав Михайлов” от БФС. От там призовават всяка една агитка и публика в България да освирква родната футболна централа, чийто началник е именно легендарният ни вратар, точно в 11-ата минута на всеки мач. Публикуваме без редакторска намеса какво пишат в групата по повод подетата инициатива:

Здравейте, приятели Ето един интересен начин да разпространим нашата кауза, а именно свалянето на Боби Михайлов и “шайката” му престъпници от ръководните постове в БФС.Нека на всеки един мач в който може да се направи организация за това да освиркваме БФС и нека го правим точно в 11-та минута като знак на тези единадесет години от които ние не сме играли на голям форум (Европейско или Световно), а и дори е не сме близо. Моля ви споделете вашето мнение по темата дайте и своята оценка за идеята или друго предложение.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

вън борислав михайлов

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker