Извън БългарияНационалиФутбол

Овакантяват фланелката с №3 в памет на Трифон Иванов

Боби Михайлов с решаваща дума за промяната в историята на футбола ни, пише на първа страница вестник “7 дни спорт”.

Фланелката с номер 3 в националния отбор да бъде извадена завинаги от употреба. Предложението са направили куп отговорни фактори във футбола ни. То е внесено в канцеларията на Боби Михайлов, които ще има последната дума.

Всички от Пеневата чета, както и от ръководството на БФС са убедени, че Трифон Иванов напълно заслужава този жест. Железният защитник си отиде едва 50-годишен в събота, погребението е утре. Ако решението бъде взето, ще е абсолютен прецедент в историята на футбола ни.

Всъщност новата история на света помни само един случай на изтеглен номер от национален тим. Аржентина извади десетката заради Марадона през 2001 г. ФИФА обаче категорично отказва да регистрира гаучосите за Мондиал 2002 с номер извън тези от 1 до 23. Подобна опасност не е надвиснала над България, която скоро няма да играе на голям турнир.

100 лв. бонус от Efbet. Гледай стотици мачове на живо, играй на високи коефициенти и казино, най-бързите методи за разплащане чрез Easypay и всичко това от удобната мобилна версия на Efbet. Регистрирай се сега от ТУК >>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker