бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

Ново 20: Майнц не пуска Неделев обратно в Ботев

Желанието на Тодор Неделев да се върне в Ботев Пловдив може и да не се изпълни. Техничарят, който прекара последните 6 месеца под наем в родния си клуб, изрази надежда, че ще продължи да носи жълто-черния екип и за новия сезон. Феновете и досега смятат, че ще могат да гледат халфа с №8. Преди дни спортният директор на Майнц 05 Рувен Шрьодер обяви плановете за Неделев.

“Изгледите пред Неделев са да играе в Трета лига с втория отбор на Майнц или да потърсим друго решение”, каза клубният шеф пред всекидневника “Алгемайне Цайтунг”, цитиран от “7 дни спорт”.

“В момента ние имаме трима футболисти, които играят на позицията на Тодор Неделев. Но той все още е млад и перспективен футболист, а освен това договорът му с нашия клуб е до юни 2018 година. За мен той не е напълно отписан и аз очаквам да направи крачка в развитието си”, казва още 40-годишният директор на Майнц.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker